41 123
發新話題

話說今日撞到個吊人又無品既人

[Close]

話說今日撞到個吊人又無品既人

今日玩l4d對抗,,咁我就係疆c個邊..個陣仲差一個人
咁我team d人就話-1,叫佢地等等咁啦
點知佢地照出.我地緊係開佢地波啦咁唔通比佢地行去安全室咁易咩
跟住,我地再話等等啦,-1啊,仲打?咁啦
之後佢地無啦啦開咪爆粗吊我老母,又話咩傻西咁..
我心諗:你地出黎我地唔打,唔通比你地行去安全室咩,話左我地差一件.要等.佢地仲要出黎
咁我地緊係邊打邊叫佢地停啦,點知仲要比人吊老母,仲要開咪串77個隻.又老母又on 9又西又鳩.,屈番係我地打佢先
大家話誰對誰錯~_~個場真係玩得唔happy~_~

====================刪帖 唔拗啦=======================

引用:
原帖由 26583571 於 2009-12-31 16:35 發表
你地自己都話-1 等等啦
人地出左你打佢做咩?
佢行去安全室你地有好處啦
比BOT射死可以鬧咩?
比你射死就梗係爆粗鬧你啦
如果係咁,個個做疆c都唔洗郁啦
比d人直行咪得囉唔通咁?
仲有都無bot~

====================刪帖 唔拗啦=======================

引用:
原帖由 書虫 於 2009-12-31 16:30 發表
今日玩l4d對抗,,咁我就係疆c個邊..個陣仲差一個人
咁我team d人就話-1,叫佢地等等咁啦
點知佢地照出.我地緊係開佢地波啦咁唔通比佢地行去安全室咁易咩
跟住,我地再話等等啦,-1啊,仲打?咁啦
之後佢地 ...
你唔係要post番係left 4 dead 區咩

重有玩得唔happy咪去第2度玩囉       你係要係個到玩 但係又唔happy 咁你咪好無謂囉

引用:
原帖由 26583571 於 2009-12-31 17:01 發表
無BOT就係齊人
齊人就開始啦
神人 用你隻眼望清楚

樓主係怪 -1果邊都係怪

有近視你就去醒眼鏡啦

無BOT就係齊人?

唔比4個人 得1隻怪?

笑死人囉

刪______________________________________________________

刪__________________________________________________________

引用:
原帖由 26583571 於 2009-12-31 17:24 發表

講緊你自己??玩果時 屍 setting係
1人 5/10秒復
2人 10/15秒
3人 15/20秒
4人 20/25/30秒
咁差得好遠咩?
玩出黎有分別咩?
差吾遠.......你意思是就算1隻感染者打4個人都差吾遠。

得1 得屍 玩咩???
有冇聰明D ar??
得一隻屍2個survivor 都掂la

一隻屍 一秒生一次都唔夠打啦

引用:
原帖由 wongkc987 於 2009-12-31 17:08 發表

你唔係要post番係left 4 dead 區咩

重有玩得唔happy咪去第2度玩囉       你係要係個到玩 但係又唔happy 咁你咪好無謂囉
打少左2...l4d係無對抗既

41 123
發新話題