20 12
發新話題

Vlan團戰Replay [G] vs noob

[Close]

Vlan團戰Replay [G] vs noob

點解去真區??

仲有點解有兩個eric??

呢場係咪信長真區打果場,堅野黎
係好似打一場咁,邊場黎既,唔記得

我會先作保留 :]

但是否雙方公認 團戰 ??
| LoSeR | ToM

回復 #3 eric1391 的帖子

你嬴果d記唔記得丫咁-3-
我淨係得呢個replay
仲有一個
上次你地出[G]團第二虎果次都有
有需要POST埋上黎?

正係post你地贏個d?你輸左個d呢?
del左?

引用:
原帖由 SR超人 於 2007-3-21 12:44 發表
正係post你地贏個d?你輸左個d呢?
del左?
咁你地有無 : [
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-3-21 14:49 發表

咁你地有無 : [
輸左的係4v4  noob加兩路人
計埋吧^.^ 但係replay post唔post要問g團啦

你話我輸果d唔post
果場4打4我都唔當係團戰
我想問下版主
4打4+兩個路人算唔算團戰?
你話我淨係post嬴果d
除左果場4打4
你地有嬴過嗎?

引用:
原帖由 long0629 於 2007-3-21 18:53 發表
你話我輸果d唔post
果場4打4我都唔當係團戰
我想問下版主
4打4+兩個路人算唔算團戰?
你話我淨係post嬴果d
除左果場4打4
你地有嬴過嗎?
第一日第一場已經係5打5[G]贏左啦~
呢場非常記得係我地[G]細城張飛勁肥之後打到爆營re左
但網吧打有鬼save到rp...

[G]最近人事上有d大變動...(有d玩第隻game,有d唔玩,有d冇玩一排又玩番,有d直情唔蒲頭...)
要重整一下...

引用:
原帖由 eric1391 於 2007-3-22 20:38 發表

第一日第一場已經係5打5贏左啦~
呢場非常記得係我地細城張飛勁肥之後打到爆營re左
但網吧打有鬼save到rp...

最近人事上有d大變動...(有d玩第隻game,有d唔玩,有d冇玩一排又玩番,有d直情唔蒲頭...)
要重整一下... ...
-.-唔係掛 5打5你地都冇贏過我地 淨係個場4v4你地贏左1次
跟住5v5的 就係同你地打左兩場 2比1 你仲想點0.0
第1場5v5就係個呢個replay

引用:
原帖由 thomasshing1991 於 2007-3-22 22:25 發表

-.-唔係掛 5打5你地都冇贏過我地 淨係個場4v4你地贏左1次
跟住5v5的 就係同你地打左兩場 2比1 你仲想點0.0
第1場5v5就係個呢個replay
冇可能,你話我地5打5未贏個你地?咁請問你地記唔記得同我地打左幾多場?
你係咪場場都有save到replay?

我好肯定我地有贏個你,不個我地冇replay咁解,信唔信係你地問題
贏輸對我地黎講冇所謂,如果我地G真係冇贏個你地noob既話我地一定會認,唔洗係到比你話我地作野
唔該你地自己諗清楚,我地第一場同你地打係蜀國,第一場我地輸左,根住第2場我地魏國,我可以max sure係我地贏,因為我好記得我地魏國個場贏左你地知後,你地noob(咁耐既事當然唔可以指名道性)講左一句:
-->你地有進步<--....我唔知你地記唔記得啦,不個希望你地自己諗下,唔係100%確實到既野,就唔好咁肯定
我講咁多唔係想同你地罵戰或要求你地做d咩,只係情清一d你地講得唔係咁岩既事實

咁點解你可以100%肯定?
岩岩你又話細城勁肥?
佢用張飛打咩路
4打4果場就係佢張飛單上vs我典韋單上
果場我都記得好清楚

引用:
原帖由 long0629 於 2007-3-23 18:54 發表
咁點解你可以100%肯定?
岩岩你又話細城勁肥?
佢用張飛打咩路
4打4果場就係佢張飛單上vs我典韋單上
果場我都記得好清楚
果場係關張打下架,
係5v5黎~

G細城佢臨尾仲串柒柒咁話打到出埋大斧re

無印象
有replay?

20 12
發新話題