24 12
發新話題

大家見過係3國1入面邊個人最勁

[Close]

大家見過係3國1入面邊個人最勁

我就冇乜見過d人勁啦 你地見過邊個真係勁??

noob團個個都勁^^

我打咁耐三國
唯一一個神人
[G] 團的細城    [G]_細城
佢真係好神好神...
無論三國定信長佢都好神

其次就             [G]_eric或[G]_MaN*
不過除左eric之外
其餘兩個都好少玩

一睇就知一個係 noob 團一個係 g團啦= =

回復 #3 kelvin19250 的帖子

MAN係唔係G團第2虎呀? WOW^^

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2007-3-19 23:13 發表
我打咁耐三國
唯一一個神人
團的細城    _細城
佢真係好神好神...
無論三國定信長佢都好神

其次就             _eric或_MaN*
不過除左eric之外
其餘兩個都好少玩 ...
睇個replay g團打noob團 =.="
細成系就系好勁 不個三國冇話邊個人最勁 合作先系王道
你神既限度最多系tk,汁尾,平時出技既技術,小地圖,等
如果系神既就睇埋指揮
稱得上神既 起馬要有品,基本6點 擁有8成 仲要可以指揮成隊
我覺甘先叫神
吾系單一個體  你嬴一場比賽 都吾系靠一條友=.=博技都死la

同埋有冇睇頭d=.= 杜文澤都話la 神系做到人做吾到既野 先叫神
秋明山車神=/= 系未輸過 所以神刀姐系未輸過
試問 在座 就算吾系 由1開始  又而家起 可吾可以100% 話嬴到

如果得既話 就真系叫神

如果真系好勁個d 最多都叫高手

NOOB團才是王道^^
唔好打我

引用:
原帖由 windsang 於 2007-3-20 19:34 發表

睇個replay g團打noob團 =.="
細成系就系好勁 不個三國冇話邊個人最勁 合作先系王道
你神既限度最多系tk,汁尾,平時出技既技術,小地圖,等
如果系神既就睇埋指揮
稱得上神既 起馬要有品,基本6點 擁有8成 仲要可 ...
HEYHEY noob-shing定細城呀-.- 我當天指揮noob團架啵
仲有細城用邊隻-.-?

noob 好似浩方見過以前

淨記得有個叫zoe幾勁
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

引用:
原帖由 thomasshing1991 於 2007-3-20 22:36 發表

HEYHEY noob-shing定細城呀-.- 我當天指揮noob團架啵
仲有細城用邊隻-.-?
細成係[G]團既細成...

引用:
原帖由 thomasshing1991 於 2007-3-20 22:36 發表

仲有細城用邊隻-.-?
應該話緊你la,,不個 見你replay = ="狀態都吾系幾好,,ja wo
打鬼團個次 頭開波 鬼團用三殺陣  已經陣腳大亂 後期先開始佔番上風

引用:
原帖由 流星_k 於 2007-3-21 03:08 發表
noob 好似浩方見過以前

淨記得有個叫zoe幾勁
我黎架^^

回復 #11 windsang 的帖子

-.- 估到架啦 因為kathy 有講過他團的打法 話晒合作過
不過估唔到幾時黎姐  張郃打黃忠 有難道的 肥起算係咁啦
你估打不死咩 你試下呀.....

引用:
原帖由 thomasshing1991 於 2007-3-21 18:37 發表
-.- 估到架啦 因為kathy 有講過他團的打法 話晒合作過
不過估唔到幾時黎姐  張郃打黃忠 有難道的 肥起算係咁啦
你估打不死咩 你試下呀.....
不個我見到鬼團 戰術上就吾錯 技術上就差左=.=
好似殺隻典都好難隻  你都差d殺吾到

引用:
原帖由 windsang 於 2007-3-21 20:42 發表

不個我見到鬼團 戰術上就吾錯 技術上就差左=.=
好似殺隻典都好難隻  你都差d殺吾到
佢地未出晒正選嘛 佢地最勁都係KATHY 戰術我認為破綻多
一開始的確超惡 但係過份惡 魏賢同關羽過份圍人 冇時間自己升LV

24 12
發新話題