發新話題

Banana 18人coop ser

[Close]

Banana 18人coop ser

Welcome to Banana
大家好,我係玻璃樽(十個有九個唔識我=_=),今次想宣傳下banana ser
-------------------------------------------------------------------------------------------
Banana ser
場主:笨奶奶(l4d時代ge奶樽)
開場地點:vlan l4d2 coop 1
開場時間:唔定(因為笨奶奶仲係中學生,未必得閒,星期六.日好大機會開)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Banana ms ser
場主:囧之小子
開場地點:vlan l4d2 coop!
開場時間:唔定(兩個場主都係中學生,冇計!!!)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
本ser方向:本ser主要方向係起有趣ge建築物同玩家娛樂,我地唔主張排斥新手,因為我地ser ge大方向係娛樂,所以我地ser真係高手.新手可以和平共存ge ser
本ser其他資料和守則
1.不可無lala講粗口(情到濃時一兩句無所謂)
2.遵循admin指示(多數係唔好係最尾個關禁掣往,因為起野要時間)
3.唔好玩爆咪
l4d識起ge建築物:沙包屋
                石柱屋(屋內連樓梯都係石柱)
                跑online(有2種,一種係我地起d野俾玩家跑上天,一種係醫院round5由樓下跑番上黎)
                電纜線捲屋(好少人知)
                l4d足球(姐係set個好大ge場圍往個地球,再set高空位俾d玩家係上面用機槍鬥射)
                鐵絲網屋(人人都識起ge la)
l4d2識起ge建築物:木柱屋(有綠化版,成間屋外表有50%係綠化)
                 挪亞方舟(一般唔起,因為一起起成個鐘)
                 電纜線捲屋(1.2代都有e個物品指令)
                 鐵板屋(一般a4d2好似有)
                 石欄屋(同上)
                 鐵絲網屋(人人都識起ge la)
                 跑online(由於有好多物品指令冇左,所以研究中....)

木製高達(機巧)(起得唔係好似,因為研究中.....)
(1.2代都有特別服務:寫大字(好似一開波個張welcome to banana咁(試作唔係好清晰),玩家可以向admin申請寫自己名)
聲明:我冇話其他玩家起唔出一樣ge建築物,只係我地ser d admin會經常會起下表上ge建築物,但係都未必跟足個表起

ser m群:[email protected](加左可以知到ser d最新動態,得閒又可以吹下水)

順便招有意者入團(有d有心人都睇到vlan個banana團得個6個人...囧囧)
精華重溫(l4d同l4d2,睇下你有冇上鏡,上鏡就打個post支持下)(有d洗機冇save,如有其他banana ser建築圖,可以post上黎)
e2張要特別打,係我第一日入ser個時笨奶奶同我影(我係叫一加一等於零)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

可唔可以解釋下上面有幾張圖ge字啊=3=...睇唔多明

引用:
原帖由 joeka 於 2009-12-23 21:20 發表
可唔可以解釋下上面有幾張圖ge字啊=3=...睇唔多明
welcome to banana

引用:
原帖由 《Banana》玻 於 2009-12-23 21:26 發表

welcome to banana
蕉字對下個2張都睇唔明...haa

引用:
原帖由 joeka 於 2009-12-23 21:28 發表

蕉字對下個2張都睇唔明...haa
仲有= 3 =" 入唔到banana ser ...一入到就黑mon...係唔係我問題?
首先,我打個人個名經佢同意嫁(唔好屈我串人,佢都係張圖到,仲自己跳埋入去=間接同意),張圖係諾love朱mm(mm係邊個就唔好講,拼音la,mm係老牌電視紅人)

唔錯 支持下你個COOP SER

超想加入一齊建築
因為太正~

回復 7# 的帖子

加我地ser m群..可以申請做試用admin..都多謝你回post

作為admin 我有理由推下呢個帖

引用:
原帖由 a03284011 於 2009-12-23 22:08 發表
作為admin 我有理由推下呢個帖
你係益力多樽????

一日一推貼...=_=

我又係admin
我又來推貼
十卜十卜
+油呀

BANANA...+油!
十卜十卜!_!

admin
Banana_x鏹水樽

HI