發新話題

[轉帖] 多人聯機方法!!(已測試成功)

[Close]
引用:
原帖由 牙明k 於 2009-12-21 08:18 PM 發表

我認同!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我都係有一排冇玩淡左- -
呢排又玩番吊一吊引= =
過2日就買啦XD

新做版主...多多指教/  ﹏  \

買左你add我

[email protected]
wait for Sniper Ghost Warrior

我想係依度問下~正版多唔多房玩@_@
我好怕買左好似以前battlefield咁= =好少人玩~
有人玩又係外國人多~會lag~所以想問下玩緊正版d人兄@@多唔多hk人玩

香港島邊到買好??

你個LINK係香討出現左.....

引用:
原帖由 ThomasL 於 2009-12-21 12:15 發表

你要個steam先唔破解- -
姐係del左個steam.cfg佢
然後再更新
不過更新完唔可以破解
再按個制就得

一陣試先

dl得好慢- -

(樓主個方法請付上原帖地址) ...
唔該晒
玩左成日都無事XDDD   LVL22 啦
わーはー そーなのか?

myzerogear
呢到都冇得打E-MAIL-         -

好似已經唔再俾人申請= =

引用:
原帖由 Shiranui 於 2009-12-22 22:55 發表
好似已經唔再俾人申請= =
個網話D邀請用哂
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

超好野
steam 好神通廣大

E家唔洗EMAIL... 佢出左DEMO版

引用:
原帖由 rathalos 於 2009-12-23 14:43 發表
E家唔洗EMAIL... 佢出左DEMO版
咁可以點做?

Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

引用:
原帖由 samlau0459 於 2009-12-23 17:46 發表

咁可以點做?
就吟係STEAM DOWN左個ZERO GEAR DEMO... 跟住去STEP 2.
玩左幾個鍾..正~

引用:
原帖由 rathalos 於 2009-12-23 06:54 PM 發表

就吟係STEAM DOWN左個ZERO GEAR DEMO... 跟住去STEP 2.
玩左幾個鍾..正~
你唔係買正版咩a_a

新做版主...多多指教/  ﹏  \

引用:
原帖由 ThomasL 於 2009-12-24 15:10 發表

你唔係買正版咩a_a
有CRACK唔洗買...買左對SPEAKER....

發新話題