發新話題

[緊急通告]由於大陸代表隊不能順利來港, 將由 SPY 團晉級

[Close]

[緊急通告]由於大陸代表隊不能順利來港, 將由 SPY 團晉級

據 [黑店]百地 所講
引用:
我们还是不去了吧,
把晋级名额给和我们打8强那个队吧..
不好意思了..
20号澳门回归
人太多了.
根本买不到船票
珠海去香港的船票已经被订完了..
所以由 [SPY] 團出席四強比賽.

其實可以考慮過夜 星期一 再回...
如果住賓館過夜也不會太貴的...

引用:
原帖由 沁殤_小月 於 2009-12-19 14:17 發表
龍大請佢地去你屋企住
如果我屋企有甘大...一定請

引用:
原帖由 沁殤_小月 於 2009-12-19 14:20 發表

去d賓館訓lo
100$有一晚or
網吧過
開通頂
甘就唔知佢地制唔制了, 我最多可以似人補貼少少住宿費

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-12-19 14:22 發表
spy  已經話左會打了嗎??
已經通知 [SPY] 了, 都好多謝佢地肯出賽.

引用:
原帖由 2QQQQQ 於 2009-12-19 14:38 發表
不如俾大陸隊係屋企打4強LA
[如果OK既]
萬一拎冠軍...甘樣獎盃, 獎品  vLan 收返? 價值 5000 左右

引用:
原帖由 吾識玩信長 於 2009-12-19 14:43 發表
冇左大陸隊成個比賽冇焦點了

我諗好多人都唔去睇
難得我為大家準備了D小食 ...

引用:
原帖由 沁殤_小月 於 2009-12-19 14:47 發表

龍大親手煮..
21號會唔會見報架?
麵包店整...唔會毒親你地

引用:
原帖由 [黑店]百地 於 2009-12-19 14:49 發表

如果真拿了冠军寄过来.
運費太貴了吧...再講...當日要影相/錄影...

引用:
原帖由 [黑店]百地 於 2009-12-19 14:52 發表
我们这边最多100左右..
不知道香港多少钱.

可以叫澳门朋友帮忙拿
如果真可以在线上打的话
獎品比較重, 獎盃也很重.....100肯定不行...

因為當日要影相/錄影, 還要報告給 AMD ...所以不太可能這樣

引用:
原帖由 [黑店]百地 於 2009-12-19 14:56 發表
好吧
大家努力吧.
好好比赛.
加油.
希望你們能參與下次的比賽, 我們會注意下避開附近地區的重要節假日

http://www.amd.com/hk/aboutamd/events-promotions/Localnews/Pages/20091216_1.aspx

引用:
原帖由 ×狗牌〞雨 於 2009-12-19 15:33 發表
如果你認為我地系黑箱作業, 比賽唔公平, 就冇必要參加今次比賽, 你地可以退出比賽以表名節. 我了解到貴團實力不差, 我都會有機會讓你地表演, 遲D會有公佈, 敬請留意. ...
本來想安排會展賽...可惜大會時間安排同入場問題, 搞唔成.

原則上系由 [SPY] 補上...投票爭議更大

引用:
原帖由 calvinjai 於 2009-12-19 18:50 發表
龍大已決定spy出戰 spy都同意了

4強: 星願 CoOL 花 SPY

可觀性一樣高
佢地實力都好強,  另外仲有個焦點人物志華呢?  

發新話題