發新話題

[緊急通告]由於大陸代表隊不能順利來港, 將由 SPY 團晉級

[Close]
扮豬食老虎吧  

即刻吾去睇比賽了-.-冇晒動力
一開始焦點係大陸隊到..
而家大陸隊冇得參賽..冇左個焦點-.-

百地      

大陸隊 唔尊重個比賽既>"<

火月不再是我偶像

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-12-19 17:32 發表

支持,但大陸隊都有錯,上星期就知自己入到4強架啦,點解唔快d訂飛。
咁又系既 ..
唉 ,,諗住有野睇 ..好灰

我都覺得比冰島打會好d
因為e家大陸隊唔打..所以無哂動力
我覺得比冰島補上會更好(唔係話spy唔夠實力)
只係覺得比d知名度高既隊入會令呢個比賽會更精彩
唔係幫死冰島
冰島出賽我覺得成果會好d
by: 冰島fans

引用:
原帖由 帝王※SH 於 2009-12-19 17:22 發表
唉 成個人冇哂mood....無得睇火月 好**粗口**sad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

算啦....我都要去睇既 睇CoolRaiN@O@

支持冰島入4強 再戰星願 龍大做野吧
冰島第3埸都係3vs3

唉 好**粗口**灰...搞到冇modd去睇

龍大已決定spy出戰 spy都同意了

4強: 星願 CoOL 花 SPY

可觀性一樣高

引用:
原帖由 calvinjai 於 2009-12-19 18:50 發表
龍大已決定spy出戰 spy都同意了

4強: 星願 CoOL 花 SPY

可觀性一樣高
佢地實力都好強,  另外仲有個焦點人物志華呢?  

我覺得一場好的比賽緊要d!!!!

俾佢地係屋企打都ok啦!!!! 獎品呢d 寄過去都得!!

好想睇大陸隊打!!

其實冰島今次輸就真係輸唔抵..
之前三十二強都贏過星願
八強再相遇
輸就係輸4750  /_\
雖然我覺得冰島入四強會比較好.
但係.
..........................

引用:
原帖由 928s 於 2009-12-19 19:49 發表
其實冰島今次輸就真係輸唔抵..
之前三十二強都贏過星願
八強再相遇
輸就係輸4750  /_\
雖然我覺得冰島入四強會比較好.
但係.
.......................... ...
算,已成定局

唉 **侮辱成份**
本來諗住去睇
點知大陸唔黎
唔**粗口**去啦

讓nif去打 應該會更激烈

發新話題