發新話題

[Left 4 Dead] L4D2智障仔一名

[Close]

L4D2智障仔一名

GAME名叫(月族 M.K)
玩進階  場名:G0d Is Dead Who Will SurVivE?
一開始入去玩都無TK我 之後唔知條智障仔做咩打機打到忽上腦
無啦啦TK我一個 仲用MIC講去死啦去死啦 把聲勁智障
佢個MIC仲細聲到好似無力講野咁
我打左句(無錢買MIC就咪拎MIC出來講野啦 細聲到咁)
知後智障仔大聲左少少話呢個TK場來
但個場完全無人TK係得佢一個TK我
佢仲以為自己神手
佢身邊隊友比hunter捉住 佢見到都走過打佢前面d屍
小心呢個智障仔呀
見佢就踢佢啦有佢係到包輸

上次同佢玩
佢一個人打TANK
重要1 滴血都冇扣
指禈能力重好好

我同佢打過佢個人幾好~

而且佢次次開ser都係叫 M.K ser~

係唔係你自己又7又kai 先比人玩~

同埋你係唔係智障架L4D2入面個個人都可以改同一個名~

你唔好話我知你知邊個佢真身~死KAI子~

你kai就唔好出聲~la~

好大可能係你自己tk先人地先打你~

唉L4D2又多個多左個死kai子~

引用:
原帖由 frankie68 於 2010-1-9 14:17 發表
我同佢打過佢個人幾好~

好大 ...
你同佢打關我鬼事
佢個名咁正 邊個會改呀 月族 M.K(認自己係MK仔?.?)
我好少會tk人 我次次都衝前 無可能會射到後面d人囉
話明佢係智障 點知佢幾時發癲
係唔係你就係條智障仔呀
仲有我個帖12月17日開 呢家先回?.? 仲話佢有第2d人改佢名 幫自己?  
回#2
一個打tank?
easy/normal?
定係嘉年華 第3關水管入面一個打tank
如果係我專家都得wo:lol

我之前入過一個埸 係咁比人射 我射返佢 點知自己比人踢左

引用:
原帖由 frankie68 於 2010-1-9 14:17 發表
我同佢打過佢個人幾好~

好大 ...
講講下...我都真係有D驚比人用我個名做D衰野...到時又係到比人罵我真係喊都冇謂

發新話題