20 12
發新話題

12月20日 決戰陽光網吧 歡迎觀戰 (時間安排)

[Close]

12月20日 決戰陽光網吧 歡迎觀戰 (時間安排)

地點: 九龍旺角砵蘭街 240-244 號 遠東銀行 旺角大廈 2 樓 旺角港鐵站E1 出口
1:00 PM 各參賽隊伍報到
1:30 PM 開幕致詞, 贊助商/嘉賓演講
1:45 PM 四強團隊介紹, 大合照
2:00 PM 四強比賽正式開始
~~~~~
5:00 PM 中場休息
6:00 PM 冠亞 & 季殿 比賽開始
~~~~~
9:00 PM 頒獎

比賽地點: 陽光網吧 旺角旗艦店
網吧地址:  九龍旺角砵蘭街 240-244 號 遠東銀行 旺角大廈 2 樓

歡迎各界人士來臨觀賽.

為避免尷尬與衝突發生, 希望各位注意以下事項:
1. 不要攜帶任何飲品進入網吧.
2. 不要在網吧內吸煙.
3. 比賽場面氣氛緊張, 希望大家相互尊重, 互相體諒.

哩個要睇隊長是否介紹埋佢D隊員了

引用:
原帖由 快樂小子 於 2009-12-15 07:17 發表
請問龍大,,會係邊到進行比賽 !?
陽光網吧 旺角旗艦店

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-12-15 03:47 發表
建議將時間後延一至兩小時,五點鐘都唔知去唔去食飯好......................
比較麻煩, 如果甘樣決賽會延後到晚上 10點到11點結束...唔想拖甘夜.

再講比賽不適宜食得太飽, 會影響發揮. 就當食個下午茶 ^^"
另外我地會同麵包店聯繫, 希望可以為大家提供一些小食

引用:
原帖由 [GT-R.]aa 於 2009-12-15 03:32 發表
vlan會員果日去間網吧打機有無折扣  
未同網吧傾過, 所以....

引用:
原帖由 花老野 於 2009-12-15 11:54 發表
建議將時間後延一至兩小時,五點鐘都唔知去唔去食飯好......................

經過以往記錄。。有些隊伍打比較慢。。
例如一個半小時。。
另外一面就會去吃飯。。
吃個麥當努也好。。

但係。。完左都會有時間休息。 ...
可能要考慮每場限時60~80分鐘,  因為過幾日會展比賽一定會要求限時完成.

引用:
原帖由 IˇKinG 於 2009-12-15 13:08 發表
1. 不要攜帶任何飲品進入網吧.
平時都有帶咖wor-.-
我見佢地有寫住唔卑帶飲品入場,  可能個店長見唔到掛...   
我係擔心你地卑人話影響心情

引用:
原帖由 赤亂。拉雞 於 2009-12-15 13:20 發表
龍大~_~
可吾可以早dd
講真
吾系好多人個時間岩的
可吾可以早dd呢?
可能性不大, 要顧及一些住得比較遠既人.

引用:
原帖由 purple 於 2009-12-15 18:06 發表
請問一下去觀戰既話 洗吾洗$?
當然唔使啦...

引用:
原帖由 KilleR§鬼徹 於 2009-12-15 20:24 發表
尼間網吧係咪朗豪方對面2f戈間呀
好明顯係啦

大陸隊會來香港比賽

引用:
原帖由 [黑店]百地 於 2009-12-16 13:13 發表
请问一下,
我们是打算早上8点~9点左右坐船去香港
但是有两个码头,应该在哪个码头下船?(香港中港城、香港港澳码头)
如果我们早上10点多就到了网吧,那参赛选手上网是不是免费啊?
赞助商提不提供食物和饮品啊? ...
要跟網吧溝通才能決定怎麼安排食物和飲品, 小食肯定有的

10點多工作人員正在準備, 所以沒有免費上網的...只能到非比賽區自費上網了.
關於試機的, 工作人員會先行測試一下的, 不必急著去弄, 因為坐那排, 也要抽籤決定的

引用:
原帖由 [黑店]百地 於 2009-12-16 17:00 發表
好的..
那么..
可以自带键盘鼠标吗?
USB 的應該沒有問題

引用:
原帖由 GoToDiE_ 於 2009-12-16 18:52 發表
請問龍大
如果有觀眾睇機
知道某一方買忍者直爆
而去告訴另一方
怎辦???????
根據過往2次比賽, 似乎未有類似事件發生.
觀眾一般都好認真觀看.

引用:
原帖由 2QQQQQ 於 2009-12-16 21:11 發表
咁D人講人地係邊到點算 同FD係網吧打成日都講出黎
入得四強實力有返甘上下, 都有D名聲, 唔需要人地甘提,  相信觀眾都唔會亂講野.

而且有10幾個工作人員盯住  

再講比賽者通常好靜, 但打字超快

20 12
發新話題