發新話題

12月20日 決戰陽光網吧 歡迎觀戰 (時間安排)

[Close]

12月20日 決戰陽光網吧 歡迎觀戰 (時間安排)

地點: 九龍旺角砵蘭街 240-244 號 遠東銀行 旺角大廈 2 樓 旺角港鐵站E1 出口
1:00 PM 各參賽隊伍報到
1:30 PM 開幕致詞, 贊助商/嘉賓演講
1:45 PM 四強團隊介紹, 大合照
2:00 PM 四強比賽正式開始
~~~~~
5:00 PM 中場休息
6:00 PM 冠亞 & 季殿 比賽開始
~~~~~
9:00 PM 頒獎

比賽地點: 陽光網吧 旺角旗艦店
網吧地址:  九龍旺角砵蘭街 240-244 號 遠東銀行 旺角大廈 2 樓

歡迎各界人士來臨觀賽.

為避免尷尬與衝突發生, 希望各位注意以下事項:
1. 不要攜帶任何飲品進入網吧.
2. 不要在網吧內吸煙.
3. 比賽場面氣氛緊張, 希望大家相互尊重, 互相體諒.

知道了     話說介紹隊伍  會不會個別介紹隊員?

哩個要睇隊長是否介紹埋佢D隊員了

vlan會員果日去間網吧打機有無折扣  

建議將時間後延一至兩小時,五點鐘都唔知去唔去食飯好......................

請問龍大,,會係邊到進行比賽 !?

引用:
原帖由 快樂小子 於 2009-12-15 07:17 發表
請問龍大,,會係邊到進行比賽 !?
陽光網吧 旺角旗艦店

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-12-15 03:47 發表
建議將時間後延一至兩小時,五點鐘都唔知去唔去食飯好......................
比較麻煩, 如果甘樣決賽會延後到晚上 10點到11點結束...唔想拖甘夜.

再講比賽不適宜食得太飽, 會影響發揮. 就當食個下午茶 ^^"
另外我地會同麵包店聯繫, 希望可以為大家提供一些小食

引用:
原帖由 [GT-R.]aa 於 2009-12-15 03:32 發表
vlan會員果日去間網吧打機有無折扣  
未同網吧傾過, 所以....

經過以往記錄。。有些隊伍打比較慢。。
例如一個半小時。。
另外一面就會去吃飯。。
吃個麥當努也好。。

但係。。完左都會有時間休息。。而且我深深相信。。
四強隊伍。。總有朋友在格離幫手買下飯甘。。

冠軍..冠軍.. 要出爐la

引用:
原帖由 花老野 於 2009-12-15 11:54 發表

例如一個半小時。。
另外一面就會去吃飯。。
吃個麥當努也好。。

但係。。完左都會有時間休息。 ...
今年4強除左大陸隊...個個都識
幫手買飯當然一定會

咩贊助商

引用:
原帖由 花老野 於 2009-12-15 11:54 發表

例如一個半小時。。
另外一面就會去吃飯。。
吃個麥當努也好。。

但係。。完左都會有時間休息。 ...
可能要考慮每場限時60~80分鐘,  因為過幾日會展比賽一定會要求限時完成.

1. 不要攜帶任何飲品進入網吧.
平時都有帶咖wor-.-

發新話題