17 12
發新話題

一齊p0自己lj的相出泥啦;]

[Close]

一齊p0自己lj的相出泥啦;]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 soad 於 2009-12-13 20:26 發表
唔多信係你, 你自己有個圖片係251.5 點解唔post出尼?_?

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-12-14 08:43 發表

唔多信係你, 你自己有個圖片係251.5 點解唔post出尼?_?
到我喇

引用:
原帖由 john10298 於 2009-12-14 16:07 發表

到我喇
我只可以講 KreedZ冇你名
下次post埋 地速 轉既圓周 同歩等等

我岩岩冇野做 跳左5分鐘...

爆seed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我諗仲有得上 起碼251 破我自己記錄, 因為你睇下 地速只係270就上到248 我諗如果地速快小小 起碼會上到250

哈哈, 有個索沛右下角

用唔同刀, 唔同HUDs囉-.-, 個咩jacky-.-

引用:
原帖由 hotmariomak 於 2009-12-23 00:10 發表
哈哈, 有個索沛係右下角

用唔同刀, 唔同HUDs囉-.-, 個咩jacky-.-

cso女角刀
仲有好似求其影到人LJ就當係自己

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-1-29 22:20 發表

cso女角刀
仲有好似求其影到人LJ就當係自己
人地出尼呃人, 比我一支竹打沉成船人~_~

-.-串我 :L :L :L :L :L
KeLvIn傻仔傑

火神雀真係好勁
我LJ最多都係244

樓主收啦,走去索沛拎人張相放係度就話自己?

笑左 拎人地D相話係自己既 小學雞行為

再講,個個大陸人黎

zefix 話佢可以條長紅字 .......~_~

17 12
發新話題