發新話題

比賽: NexT下一隊 vs Friendship

[Close]
放大和生活照三張.  [J圖]

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-12-10 20:34 發表

人地抽7 你點抽7? 甘既機會率 咪細1個數lor=.=      
我一直都唔知道抽完7冇得抽7

引用:
原帖由 SIU〞 於 2009-12-10 18:10 發表

因為十點的時間實在對我們來說太夜了,,抱歉

對方提出的時間也只是星期6,日,星期一,二 的晚上十時 , 也另到我們無法遷就.

我們最盡也只有晚上8時開打,,抱歉. ...
我問下最煩果條友睇下點囉
你地都知我地深夜玩開

星期二下午五點四十五分ok嗎?
如果可以係下午時間打既我地得呢個時間
下午五點四十五分開始打第一場
7點有隊員要食飯
食完飯之後再打
如果有第三場就再約時間?

支持支持;
帥覺=)

大和+油 搵日再玩小遊戲唷

花團加油'.'

引用:
原帖由 唔識打11.2b 於 2009-12-10 21:46 發表
7點有隊員要食飯
食完飯之後再打
如果有第三場就再約時間? ...
果日我應該可以沖番屋企
如果勤唔去溝女應該得-.-

花團一定要win呀,因為決賽我想黎睇下你班毒燃個樣有幾毒

應該唔夠你毒

引用:
原帖由 唔識打11.2b 於 2009-12-10 21:46 發表
7點有隊員要食飯
食完飯之後再打
如果有第三場就再約時間? ...
引用比賽條例每場比賽都必需在星期二晚上11時59分 以前完成所有賽事

星期二下午5時45分這時間我們沒問題. 但若果有第3場的話就必需當天你們飯後再完成

也就是5時45分開始第一場 7時你們飯後再第二場 接下來就要直接進行第3場了.

大和vs7神=.=                  
**********內容含有sm成份**********

引用:
原帖由 SIU〞 於 2009-12-11 13:12 發表

引用比賽條例每場比賽都必需在星期二晚上11時59分 以前完成所有賽事

星期二下午5時45分這時間我們沒問題. 但若果有第3場的話就必需當天你們飯後再完成

也就是5時45分開始第一場 7時你們飯後再第二場 接 ...
我問過龍大了
他說可以到星期三
因為我們有隊員需要九點幾關機
我們只可以再星期三作賽

引用:
原帖由 -3-WaTerFiSh 於 2009-12-11 13:09 發表
應該唔夠你毒
整到你個魚缸無水死

引用:
原帖由 七串*沙龍 於 2009-12-11 13:51 發表
大和vs7神=.=                  
那你支持誰           
人無千日好 花無百日紅

發新話題