發新話題

比賽: NexT下一隊 vs Friendship

[Close]
期待賽果

勤仔快d抽籤啦......... ><
記得大過佢呀         
機會率係1/4 機會 大過佢=.=      
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 MySimpleWorld 於 2009-12-9 21:49 發表
事已出

楊祖勤睇你Solo

大和加油. 嬴左唔再叫你毒能
叫佢迷死囡囡的大和哥><

回復 18# 的帖子

就算佢一個唔叫大和手然
大和係毒手然既命運都唔會改變

由於勤仔同我打赌會嬴大陸隊而輸左要切j

所以應該冇心情同next下一隊一戰

8強我相信會由next下一隊勝出
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 唔識打11.2b 於 2009-12-9 19:17 發表

證實左我地係呢個時間唔得=.=
有好多人唔得閒
可唔可以星期六夜晚十點後打?
再唔係星期日,星期一,星期二夜晚十點後都得
我地隊員 上泉,1+1=3, 晚上十點後都吾打得

太晚了,8點仲有得諗,,因為我地要直落  如果8點都不行就要下午

毒諗唔比玩夜

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-12-10 18:03 發表
毒諗唔比玩夜
因為十點的時間實在對我們來說太夜了,,抱歉

對方提出的時間也只是星期6,日,星期一,二 的晚上十時 , 也另到我們無法遷就.

我們最盡也只有晚上8時開打,,抱歉.

花                                             KT
毒                                 毒
ME[毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒]嗎?

兩隊都加油

最多一人就一次
一場10點後
一場我地決定時間
好唔好
一人就一次 公平d

大家加油加油

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-12-10 07:23 發表
勤仔快d抽籤啦......... ><
記得大過佢呀         
機會率係1/4 機會 大過佢=.=      
P(8or9)=1/9+1/9

=2/9

邊度黎既1/4=.=

已經抽左係7-.-

得2個數大過7

得番8個數

[1/(8P1 or 8C1  )]*2

2/8 = 1/4= 25%

引用:
原帖由 Feather_ 於 2009-12-10 20:20 發表

P(8or9)=1/9+1/9

=2/9

邊度黎既1/4=.=
人地抽7 你點抽7? 甘既機會率 咪細1個數lor=.=      
人無千日好 花無百日紅

發新話題