23 12
發新話題

[分享] <<<<<< [ 音樂電影 ] 愛得太遲 >>>>>>

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]

<<<<<< [ 音樂電影 ] 愛得太遲 >>>>>>

如在這看不到的話 ,

請點擊 " http://www.youtube.com/watch?v=rAD5T9lyiG8&feature=related " 觀看

Part 1  :  夢想專一愛情的絕種白痴

Part 2  :  戀愛訊號在這邊亮起,那邊落下

Part 3  :  愛一個人是最難改的壞習慣

都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

Part 4  :  當星河變成了桔梗花叢

Part 5  :  心上刻上了愛 ...  是里程碑還是墓碑

Part 6  :  許願的星光

Part 7  :  夜空上 ...  我們的電波終於化成了星光

希望大家愛得未算太遲 .  

結局亂亂地:

多到唔想睇- -

好正啊!!!
好有Feel
令我睇到早餐都唔食,要睇哂先去食lunch =.='
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

係咪全兔電影黎嫁-口-??
有d   cut 左既?

引用:
原帖由 ★sMIlEζ琪. 於 2009-12-11 18:24 發表
係咪全兔電影黎嫁-口-??
有d   cut 左既?
在哪一個位置 ?

但這已是全套了 .

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2009-12-11 18:29 發表

在哪一個位置 ?

但這已是全套了 .
古巨基同個同事飲酒個度-v-
個一個男仔係甘接電話..
之後又錄低佢真情告白~_~
之後甘就完左-v-
但係睇埋後面先見到佢sd錯比全公司~_~

好好睇,我想問一問片中既z真人叫咩名,有冇人可以解答?

同埋最尾z係唔係同左佢一齊,,,,定係唔理佢飛去日本?

引用:
原帖由 醉愛x笨蛋 於 2009-12-29 15:40 發表
好好睇,我想問一問片中既z真人叫咩名,有冇人可以解答?
不知道 ,

只知她曾經是 保濕con 的代言人 .

引用:
原帖由 醉愛x笨蛋 於 2009-12-29 15:42 發表
同埋最尾z係唔係同左佢一齊,,,,定係唔理佢飛去日本?
無從判斷 .

冇人回覆 !

冇人支持 !

我想哭喔 !

未睇先回...一定會好正
支持 希望可以睇多d

磁場,因為internet而遇上
可是已經太遲

23 12
發新話題