發新話題

比賽: 帝王☆神社 vs 大陆代表队

[Close]
我昨天发了贴等对面回复,对面很长时间没回复,我以为你们默认了可以换时间啊

對不起了 隊友都要上班 沒時間了

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=159403&extra=page%3D1

大陸入左8強了 .......

甩底西淆左,唔敢打大陸,廢到你呀。

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-12-10 07:46 發表
講野用腦 唔該 -_-你條廢柴

引用:
原帖由 帝王※SH 於 2009-12-10 17:12 發表

講野用腦 唔該 -_-你條廢柴
條傻仔係甘架啦-. -
唔抵得我地入左16強~_~""
借機抽水aoa但可惜抽錯水
送個3+4比『幹』團

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-12-10 07:46 發表
而家d細路真係頭大冇腦 腦大生草
都唔知個腦係咪生係個屎忽到...
都唔知關你咩銀事~.~3唔識7係到嘈77
返去飲多幾年奶先啦 細路

引用:
原帖由 帝王※黑B 於 2009-12-10 17:26 發表

而家d細路真係頭大冇腦 腦大生草
都唔知個腦係咪生係個屎忽到...
都唔知關你咩銀事~.~3唔識7係到嘈77
返去飲多幾年奶先啦 細路
得你條傻仔係到講野,唔happy?打團囉,廢物,上次約我打團,你地淆左去邊到?廢廢

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-12-11 20:14 發表

得你條傻仔係到講野,唔happy?打團囉,廢物,上次約我打團,你地淆左去邊到?廢廢
想打團無問題丫-_-比個時間

引用:
原帖由 帝王※SH 於 2009-12-12 01:39 發表

想打團無問題丫-_-比個時間
係唔係要問番你地呢?你地自己提出既時間都唔知死左去邊,仲敢叫人比個時間?

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-12-12 09:07 發表

係唔係要問番你地呢?你地自己提出既時間都唔知死左去邊,仲敢叫人比個時間?
上次msn同你講得好清楚 唔得閒打住a_a
係你鑽牛角尖一定要打/o\甘....我都講左sorry

唔好甘細路仔啦好冇!@@??
講埋d用都唔經大腦/o\

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-12-11 20:14 發表

keke ....
打團? 怕你唔敢打ja啵a_a
比個時間你啦.....
下個星期五 六 晚上 任你簡a_a
記得唔好粒水

我怕你走左唔知去邊到呀傻仔,廢廢

人地打唔打關你屮事咩 , 你咁能多口做乜鳩?

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-12-14 16:36 發表
我怕你走左唔知去邊到呀傻仔,廢廢
挑~_~而家比左個時間你又唔接/.\
你粒水a_a?
認輸出句聲@_@

發新話題