發新話題

[建議]組一支香港代表隊

[Close]
香港是大陸的一部份...............
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-12-2 14:12 發表
香港是大陸的一部份...............
2個制度

引用:
原帖由 siuyin951 於 2009-12-2 14:12 發表
本身我都唔想發言
沒計 大陸隊太串
我完全睇唔出佢地有lag/ delay 的舉動
無計  人地一朝得志 即刻開始_ _ _ _

完全唔睇RP 的舉動
連技可以同係GG X 玩信長的一樣
可見順的程度...

其實 睇到第3場的實力 再比較1,2場的實力

俾我感覺係..

1係 大陸隊黎左香港打比賽 沒delay 沒lag 連技快過香港人
1係 大陸隊根本就係 代打了

結果勝於一切 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

大家唔好嘈
佢地只係贏左香港第2 既花團
宜家係派出 地上最強既nif

大陸仔等比人sm

大陆VS平台冠军圣门战队没有一人参加这支大陆代表队... 完全不知道你们在这开贴是什么意思...

别忘了信长在大陆是冷门地图,2年以上的老玩家可能不到500人,还没你们参赛的人多,参加香港的比赛在一定程度上是想大陆的竞技玩家能关注到这张冷门地图.

引用:
原帖由 清凉丶风 於 2009-12-2 15:09 發表
大陆VS平台冠军圣门战队没有一人参加这支大陆代表队... 完全不知道你们在这开贴是什么意思...
算了 一堆小朋友而已  何必跟他們教真呢?

引用:
原帖由 清凉丶风 於 2009-12-2 15:12 發表
别忘了信长在大陆是冷门地图,2年以上的老玩家可能不到500人,还没你们参赛的人多,参加香港的比赛在一定程度上是想大陆的竞技玩家能关注到这张冷门地图. ...
小白吃,小弟我玩信都3,4年以上鳥,當年第一次玩信,

已經一堆人在官服玩,也許是大陸起步較慢吧~

wow
花生組
228帶隊

引用:
原帖由 清凉丶风 於 2009-12-2 15:12 發表
别忘了信长在大陆是冷门地图,2年以上的老玩家可能不到500人,还没你们参赛的人多,参加香港的比赛在一定程度上是想大陆的竞技玩家能关注到这张冷门地图. ...
那我希望你們能關注的地圖
不再是現在比賽的這個地圖
現在比賽地圖,也有兩年歷史了
現在台灣都在發展兩個不同方向的信長
而且台灣每一年也會有比賽阿
多點留意台灣的平台
你們就能有更多信長的資訊

希望能在未來的台灣比賽也能看見你們阿

算LA 等佢地4強0 DELAY咪知結果

大陸同花都係咁lag

講真2個都係lag架啦  結果就係最好的證明

發新話題