24 12
發新話題

請留意 ! 一個亂踢人的對抗場

[Close]
引用:
原帖由 你同新手玩 於 2009-11-29 10:36 發表
唔好意思 屍分數代表傷害 唔合作都好難拎高分
吾好意思
你訓低左 比人打既分數 係會拎特別多

姐係你訓低左 spitter 一訓都差不多拎100

我smoker 拉 charger 撞 秒

邊樣比較好? 高分吾代表d乜

就好似boomer 明明好有機會噴 企起身個3個

都去左噴訓低左個個黎拎分 吾help spitter

甘樣又代表勁?要打訓一個有幾難? 要係一個訓係到既人 拎分 又有幾難?

我玩隻tank 搵架車搵中條友都過千分

你又點同我比? 唔通話你廢柴?

算吧啦-3- D人係咁架啦=3=

我都成日比人kick咖啦= =...
yesterday ja ma....
我係甘比屍圍
(唔知做咩好多屍都好鐘意圍我-.-可能我渣掛)
圍左好耐...佢地又唔幫手....甘我紅血咪行得慢囉...
行行下行到好後...跟唔到大家...
好自然又係比屍圍咖啦
甘我死左....後尾佢地自己死埋..係甘話我囉...又話我唔跟..
(我心諗你又知我唔跟...成班pk係甘行望都唔望下人....就係甘爆粗小我囉...好在我脾氣好- -...一粒聲都唔出..唔係又罵戰-.-)
仲有做屍..甘我做個隻咩spitter....唔記得係唔係甘串...嘔野係甘扣血個隻...好屈分個隻妹妹仔...
甘未開波通常就係搵定位camp定咖啦
甘我自己搵左個位..佢地係到係甘叫我出番黎..又係爆曬粗
甘我咪出黎囉..(我認為個個人鐘意camp既位都唔同..你做咩一定要我camp個到??話唔定我camp開個個位仲好??個個都唔同..你唔應該一定要我聽曬你話...講teamwork自問一定有...
不過唔camp你個位就一定係無teamwork精神?講尾我地如果係合作///camp邊到都無問題..係咪?其實我唔係唔想camp你地個位...不過只少有番d禮貌囉....你當我朋友甘傾一定會同你合作到底..點死都幫你..不過你甘樣...我唔係唔幫..不過大家都玩得唔開心囉)
我就係甘比人kick左2次....其實仲有好多次..

仲有好多野...有d人識少少扮大佬...omg= =

比人kick都冇辦法嫁,人地onx人地既事,唯有入第2個場囉

引用:
原帖由 windsang 於 2009-11-29 10:59 發表

吾好意思
你訓低左 比人打既分數 係會拎特別多

姐係你訓低左 spitter 一訓都差不多拎100

我smoker 拉 charger 撞 秒

邊樣比較好? 高分吾代表d乜

就好似boomer 明明好有機會噴 企起身個3個

都去左噴訓低左個 ...
睇下上面果位人兄:O) [但有時可能拎最低分果個先係帶黎最大o既 damage  ~~] 分數代表傷害 飛車秒人高分唔通你最低傷?秒人係壞事定係高分係壞事 邊個打訓人俾spitter嘖? d人企實晒smoker單拉有咩用 除左charger有得撞人落街 其他屍根本就要合作 唔合作根本無可能拎高分 分數唔係用黎比較 分數就代表傷害 vlan d高手話我知 boomer就算有機會都要等齊隊友先嘖 等齊人可能人地已經走左去 好多時都係睇boomer頭 boomer有機會唔上其他屍玩J

spitter嘖訓果個都係為左唔俾人救 boomer 3企肯定唔會嘖訓 推兩下無晒 smoker依家最多都係拉補血拉救人拉人落街 不過我發現好多時d人俾人拉都好耐先救

d人成日叫你行快d 俾人捉左佢地又唔救 一俾人捉就爆粗鬧 屍又唔係我玩你嘈乜J 之後又行得慢又嘈又唔補 如果唔係對面廢早就走左 入場玩3分鐘一定決定到走定留

野團唔夾拎唔到分唔出奇 有時仲嘈起上黎
想合作一定要係網吧 或者有mic 又或者一個有mic做指揮
如果係夾到既 可以唔洗用mic 但係好難得囉
有時間房7/8一加入就知係豬頭骨
玩野團仲要預左咩人都有 d人出出入入 實唔夾
唔夾之餘仲要睇唔開鬧人 呢d成日見 有次鬧中我
我反XYZ@#$#@到佢撻皮...

樓主會不會有點無聊 而且小白!
l4d這遊戲是可以隨便轉名稱 轉房名   你po他名 房名出來有什麼用  耍白...?

關於Admin:
我覺得唔應該用console踢人, 應用投票決定,
除非你係玩緊"社團" 對抗(咁就應該set房密碼啦)
如果真係咁唔滿意  就口頭請佢走/ 投票

關於玩家:
咁就只能夠唔好入依d房玩, 當然果d admin個名可以成日轉(不過admin轉名就麻煩d)
盡量買支mic同人溝通溝通...

一句到尾: 咪鬼入, 自己開(房)

引用:
原帖由 karlieact 於 2009-11-30 17:05 發表
樓主會不會有點無聊 而且小白!
l4d這遊戲是可以隨便轉名稱 轉房名   你po他名 房名出來有什麼用  耍白...?
唔係掛,睇lv當人小白???

24 12
發新話題