發新話題

比賽: 扮豬食老虎 vs RoFL

[Close]
玩信就玩信啦,吹到徒弟。hana係我契弟,支持下先

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-12-1 23:16 發表
這次我比較支持 扮豬食老虎吧..

其一是扮豬有我的徒弟在
我當然要支持他吧     
其二因為他們都預了大量時間給你們約
可惜的是 你們時間太短而已
再者.rofl曾經和冰島二軍的時候
好像出現過如此情況.

...
thx 7神
對面' 經我們商討後'
得出結果= (聽日最好就6點開波'') <--完場最多也只是7點30分' 不到8點吧??
真的不可以.才5點/5點半吧'
到了這個地步 相信都可以實明了我地讓了幾多步了吧?
也體諒了你們吧? 相信再也不會有其他理由而令比賽進行不了吧?'
也給你們說' 這是我們最大的讓步'!
請上來確應時間'5時-5時30分 / 5時30分-6時正 開始進行最後一場賽事'

聽日5點半-6點 呢段時間 開打吧!!
大家都準時  今次確認左了!!  
我地如果到時冇出現就當我地認輸吧!
你地冇出現=一樣!!~     
唉真係一般打機人 根本部機8點係應該開住.....不過算了!!

支持扮豬 ^.^

我就覺得雙方應該努力約戰,但係你話一般人8點乜野開住,根本打橫黎講,就算開住就一定要同你打機,打比賽?(個人意見,不喜請插)

我地不嬲夜晚都得 但對面就不嬲日頭得
雙方唔係唔努力約戰 係時間真係相撞!!~

加油呀!!!扮豬食老虎 一定嬴呀^^  
(加油呀!!! ROFL!!!!!

輸呀)

支持RoFL....................................

引用:
原帖由 Mz.sABeR| 於 2009-12-1 18:59 發表
一係 我借把刀比你 你幫我插死老母佢 我立刻同你打 點?^_^?
炮功感動到我推

對面請於5時30分至6點正準時出現.開始進行最後一場賽事 ''
如果不出現令到比賽打不了' 問題絕對會係你們身上''
記住 這時間是你們想要進行的時間' 也是我們對你方最大的讓步' 請準時

我地5人齊了!!
對面可以開打了嗎??  
快快回應!!~

OK 入團ser 2+ 開波吧98

好!!~                 

入比賽區PLX-.-"""""""

開戰了
兩邊都加油,打出精彩的一場

發新話題