發新話題

比賽: 扮豬食老虎 vs RoFL

[Close]
引用:
原帖由 mankwan 於 2009-11-30 20:07 發表
感覺上ROFL 在用其他方式OUT走人' 逃避最後一戰'
  比賽都係想同強團 對決姐' 堂堂正正 進行最後一戰 決勝負啦''
  用咁既手段 贏佐我都睇你地唔起啦'   扮豬加油 我支持你地  ^0^v'' ...
請你注意你的用詞吧,佢地打吾到笫3場果陣 叫我地俾時間, 而我地話星期1 既5點 咁就約實左, 而我地有人專登推左補習黎打比賽 問題在我們?

HANA     WE fd 支持你 )

睇清楚先啦ok??
(最重要的一樣 我們幾時答應佐你星期一 一定打到?)  講明未問齊人 有確應會再通知'
             呢句係咩意思?

no口水戰 now vs la 98

邊個先係真正既扮豬食"老虎" 大家心照吧, 正色比賽時 選好英, 我看過rp 看見你門 綠色的馬是可行去囉肉的, 而我地簡到 2龍, 你地可以 吹到 郁唔到去簡英度 , 唔係我地實搶到2龍 你地話疾, 好 我地re, 估唔到可以冇品到搶人地英姐^^

引用:
原帖由 aRYIp. 於 2009-11-30 20:14 發表
no口水戰 now vs la 98
問題係約左5點 佢地又話冇人^^ 你地同我地約過戰 都好清楚 我地d隊友夜晚吾玩得的吧-3-

當初who 話唔使煩' 你地要果 我地要2龍 先再re 進行正式 比賽'
如果要煩就 請開波前煩.  y要輸佐後 係GG後先黎嘈呢?' 唔得就咪鬼開波 開得波就咪煩'
真係唔出聲都唔得' 搵完呢樣 搵個樣'  話鬼佐第3場 打過 決勝負'
你鐘意再搵理由 你慢慢搵' 我都唔出聲了 龍大 你處理'  佢太多理由'  謝了!

不如你們打左再講
嬴個個咁串個個
(引起戰爭的我)

引用:
原帖由 力量團隊葉 於 2009-11-30 20:21 發表
不如你們打左再講
嬴個個咁串個個
(引起戰爭的我)
係唔係都會打
別口水戰了
再約聽日吧~_~?

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2009-11-30 20:32 發表

係唔係都會打
別口水戰了
再約聽日吧~_~?
呢D先叫中肯'  我們都係為完成賽事 及 與強團較量 而來的'
  請在第3場 一決高低''

答下嗲先

扮豬好似有幾個都要番工夜番

之前我地同佢地約戰 都係0晨3點幾約   好在我係夜鬼

反正16強的分組賽不是一局定輸贏 延後再打也應該沒問題吧
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2009-11-30 20:32 發表

係唔係都會打
別口水戰了
再約聽日吧~_~?
o 我以為他們掛住嘈
開打開打
等待結果

引用:
原帖由 力量團隊葉 於 2009-11-30 21:05 發表

o 我以為他們掛住嘈
開打開打
等待結果
只係rofl覺得對面應該早d回復
佢地個個番哂黎先知要轉第日打= =

對面請係呢幾日俾個時間'
等我地睇下就唔就到
完成最後一場賽事''   

我支持扮豬食老虎.......................

發新話題