發新話題

懷疑星願在16強首回合涉嫌請槍

[Close]
我陪你一齊派膠   

根本大和輸唔起,第二場我唔知點,不過第一場又屈人地唔俾用百地,又屈人請槍, 你地好有品

引用:
原帖由 fu_ng﹏ 於 2009-11-23 00:19 發表
我陪你一齊派膠   
你自己派就好
no屈埋me 一齊

成件事 我諗有必要重新交代一下
係我地kat 對吾住所有支持星願既fans
同埋星願團既隊員 係我地有d誤會
比人玩 收錯風 引出今次既"笑話"
喜歡笑就笑吧 我地係輸吾起 係你地眼中已經認定
但你地有支持者 你地會支持自己喜歡既隊
我相信我地都有
係到我想同我地既支持者講聲抱歉
我地KaT 老實講 宜家個名臭晒 輸吾起就屈 等等既評語都有

因為種種原因 令到大家睇左1場笑話 多謝 就當我地係小丑吧

我係到代表KaT同星願比賽果5位說聲抱歉

仲有1點 我地係輸吾起 因為我地想嬴 Sorry.

引用:
原帖由 calvinjai 於 2009-11-23 00:22 發表
根本大和輸唔起,第二場我唔知點,不過第一場又屈人地唔俾用百地,又屈人請槍, 你地好有品
請槍方面
係我地收錯風
呢點係笑話
我認

但係百地方面
初初vlan比賽果到寫左係唔比控制
而且要果隻英雄返溫泉
改左之後我地無留意

我地有冇品
由大家做公論
我都唔再為呢件事去嘈落去
呢件事上面我地係失去左應有既風度

我都係到同星願比賽既五個人講返句sorry
我地收錯風
屈左你地請槍

開頭又話吾用得百地..
又話人地特登整lag整彈之後再順..
再話人地請槍~"~
真係求其仲一樣畀你地贏好冇?比賽搞到咁sosad

秋仔真係神又係你 鬼又係你
[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

誰想到會被朋友出賣?
而且我亦講過..只係懷疑.....我從來冇用過肯定既字句.......
我都唔排除你冇請槍呢個可能.....
呢度係我問題 太易相信人 造成麻煩...sorry~~

但係我想講....第一場 我話唔用得百地.....
你望返信2盃 真係有呢條規則......
到左今屆信長4盃...d人建議話不如比控制斷線英雄啦..初頭龍之振雄話唔得..要保留咩vlan一向傳統..
當然之後轉左....但係呢個我地真係冇留意度.......
呢個規則 之前係有 唔係我地作出黎 咁都算老屈?

引用:
原帖由 calvinjai 於 2009-11-23 00:22 發表
唔關佢事
所有野都係我搞出黎

當然隊伍覺得有疑問 提出來是正確的

我並不覺得NEXT下一隊有錯

當然下次還是自己搞清楚一點再去查問

可以先嘗試自己分析RP, 才向管理層求助
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

100樓的說法很對..
希望Next下一隊能深入分析個rp..然後再向管理員求助

做個總結
受害人:笨7軒
罪人:秋仔
幕後黑手:Tommy228   流星_k

秋仔係受人指示,要怪就怪高生/志仔/豪仔

引用:
原帖由 Feather_ 於 2009-11-22 19:54 發表

請你同自殺有咩分別
空口說白話沒用吧 最好能拿出證據
永不放棄

一切係我股掌之中

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Tommy228  於 2009-11-23 14:04 發表
一切係我股掌之中

吹到請左我師父秋風

發新話題