發新話題

懷疑星願在16強首回合涉嫌請槍

[Close]
要求32樓收ME為徒

引用:
原帖由 aTheNa×° 於 2009-11-22 23:27 發表

收左手對更加多人無好處
你究竟幫邊面架

引用:
原帖由 Tommy228  於 2009-11-22 23:32 發表

你究竟幫邊面架
好多人問過我,其實我自己都唔知,
但我可以答你一定唔屬於正義

我想講

就算d裝位亂曬 , 係因為轉唔轉都係咁玩 , 唔會唔慣 , 轉左仲可能勁d添

就算ip同某隊隊員一樣 , 都係因為有關連姐 , 未必係代打

呢樣野係vlan管理員話我知 , 網吧同屋企代打係一樣

未必要網吧 , 不過係網吧就一定無事

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-22 23:33 發表
我想講

就算d裝位亂曬 , 係因為轉唔轉都係咁玩 , 唔會唔慣 , 轉左仲可能勁d添

就算ip同某隊隊員一樣 , 都係因為有關連姐 , 未必係代打

未必要網吧 , 不過係網 ...
曲到圓                                      

因間會唔會抄到成百幾頁   

引用:
原帖由 fu_ng﹏ 於 2009-11-22 23:39 發表
因間會唔會抄到成百幾頁   
唔駛咁驚wo 唔通身有屎

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-22 23:33 發表
我想講

未必要網吧 , 不過係網 ...
無錯,就算同ip同d裝同位,根本都唔可以話係代打
假設如果參賽者有兄弟姐妹,同一部電腦,同一個ip,有幾咁出奇
但係呢個世界好多膚淺既人,唔識得用個腦去諗野

引用:
原帖由 aTheNa×° 於 2009-11-22 23:40 發表

無錯,就算同ip同d裝同位,根本都唔可以話係代打
假設如果參賽者有兄弟姐妹,同一部電腦,同一個ip,有幾咁出奇
但係呢個世界好多膚淺既人,唔識得用個腦去諗野 ...
岩  就算係同一隻手 玩 都唔代表係請槍lor
仲可以有可能係連體嬰架lo

咁鬼煩 又話人請槍

唔好參加 味咩事都冇:D

引用:
原帖由 Tommy228  於 2009-11-22 23:42 發表

其實人可能有雙重性格
自己代打左都唔知

引用:
原帖由 花公子 於 2009-11-22 23:47 發表

其實人可能有雙重性格
自己代打左都唔知
諗你可能有 多重人格

引用:
原帖由 Tommy228  於 2009-11-22 23:42 發表

拿,咁就錯
連體嬰都係得一張身份證,理論上係比賽既角度睇,佢只屬於一個人

引用:
原帖由 cansam 於 2009-11-22 23:45 發表
咁鬼煩 又話人請槍

唔好參加 味咩事都冇:D
最煩都係高生,告乜春,告告告,告到e家唔能洗玩啦
人地打道歉文=打返
佢打道歉文=更柒一層樓

引用:
原帖由 aTheNa×° 於 2009-11-22 23:51 發表

最煩都係高生,告乜春,告告告,告到e家唔能洗玩啦
人地打道歉文=打返
佢打道歉文=更柒一層樓
豪仔真係好煩

發新話題