23 12
發新話題

點解仲停係3.7??明明有新版!

[Close]

點解仲停係3.7??明明有新版!

點解大家都唔試新版!個個都要停在3.7!
唔好講最新的三國無雙貳E1.0 Beta02!,4.6
就連4.2都少人玩!!!
3.7真係咁好咩?
魏國場場都差唔多因姬,張合+個C馬!變化唔大!
蜀國都比較好,起碼唔會場場都係黃忠,馬代咁!
------------------------------------------------------------------------
你地怕唔玩3.7會變左低手?如果真係的話我都唔會覺你係強者!
因為你都係識停留1個版本!點進步!
你地怕冇得用BUG?咁你都算強者咩??
-----------------------------------------------------------------------------------------
好心你地1變通下啦!只係識話信長發展得點好,你地有冇諗過3國發展得咁慢!
就係因為你地班人唔試新版!搞到人地都唔想更新!
打個比喻!有讀中3的人都會知!清朝比列強入侵同滅亡原因!
就係1班以慈太后守舊派官員唔肯更新,搞到洋務同維新運動失敗!最後滅亡!
你地呢班3.7人同個班守舊派官員有咩分別!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
希望你地自己諗下,機會就在眼前,能不能把握機會就睇你地!

刪除兩個網址

原因宣傳論壇 :] ( BY  SweeToM )

點解???(大家都好懷舊3.7d掛...  a_a)
唯一既解釋應該係其他既版本改得太多適應唔到掛...

引用:
原帖由 8IHI 於 2007-3-13 19:46 發表
點解???(大家都好懷舊3.7d掛...  a_a)
唯一既解釋應該係其他既版本改得太多適應唔到掛...
真係?你睇下信長夠改得多,不過人地都適應到!
話就話每次信長改版唔係改太多!不過3國咁耐冇改,改返多好正常姐!
懷舊?我話怕玩新版會輸就真!

回復 #3 黑貓 的帖子

其實 人人中二玩咩都有佢地既自由~~所以干涉黎做咩= =?
要玩新版既人去玩新版
要玩既3.7既就玩3.7...
大家都唔左住大家...有咩問題...
好似唔係怕唔怕輸既問題...(講到好似離左題添=v=)

引用:
原帖由 8IHI 於 2007-3-13 19:53 發表
其實 人人中二玩咩都有佢地既自由~~所以干涉黎做咩= =?
要玩新版既人去玩新版
要玩既3.7既就玩3.7...
大家都唔左住大家...有咩問題...
好似唔係怕唔怕輸既問題...(講到好似離左題添=v=) ...
呢D唔係干涉唔干涉問題
係關符三國仲有幾耐命的問題
3.7d以我約略估計
好似已經成1年幾
我初初都好鍾意玩三國
日日同班fd去網吧玩
但係玩左咁耐,已經玩到好耐
又冇新人玩,D模組又冇變
如果你地肯玩新板(4.5)
d模組同信長差不多,又有
三國的技術性,teamwork性
風格,唔係幾好咩
不過...
依家仲係3.7d
已經好灰
依家我只會平時冇野做,
玩一兩鋪懷念下算

(好懷念以前同班fd係Game1010網吧玩三國)

黑貓我認同你所講既睇法
都唔知點解要停留係呢個版

唔知
我無意見的
但我個人唔會自己開場, 見有場就入
但我見親都3.7, 唔係我唔玩, 只係冇人開, 唔關我事  
-crazy boy-

因為d人唔想合野咁煩..
我第一次玩既係3.9d
之後d人又話合野煩
好似又有人開3.7d
就成為左風氣

好難講點解- -
我本身又玩信長又玩三國(不過三國比d  fd遲左成年先開始玩....信長只遲左一兩個月)
覺得三國改完好似愈來愈煩..要買書合野咁,但係本書又冇用

其中一樣唔多like既野就係藥水...一次買一個- -3.7d一次4個

由於各位家喜好不同的問題 , 暫時以3.7版本為最基本 ,希望能夠注意 !

回復 #5 kelvin19250 的帖子

你睇下標題同內容啦

樓主好明顯就係想干涉3.7d的玩家

仲有

樓主既三國無雙貳E1.0 Beta02根本就係另一隻GAME/盜版

玩家鍾意玩咩版未咩版囉,樓主這post根本就係想要人開新版場

單純以為罵幾就會人聽

我個人覺得因3.7d有得用水bug
而新版没有!!!!!!!!!的人唔用bug唔識玩!!!!!!!!!!!!
(我個人唔用水bug!)

引用:
原帖由 outgoingkan 於 2007-3-20 12:01 發表
我個人覺得因3.7d有得用水bug
而新版没有!!!!!!!!!的人唔用bug唔識玩!!!!!!!!!!!!
(我個人唔用水bug!)
你所指既水bug係洗錢?
果個bug係d人自己改出黎既圖先有,
正版3.7d圖係冇既,所以唔關事

定係想指水可以比人打都唔停,呢樣野大家都係唔會停,
習慣左都唔成太大問題,但其實水比人打就停都幾岩,特別對弓手黎講好大影響

3.7d根本冇話靠bug就可以贏,最大影響力就係下路吳國番屋企個bug,
其他都唔算咩大問題,除左呢個bug都冇其他bug可以話對勝負好大影響
而呢個bug係玩家自己可以控制到,所以只要玩家自律就冇咩問題

根本靠bug都做唔到所謂高手,又何來可以靠bug贏呢
好多人都或者會貪方便,冇人見到就用左呢個bug番屋企
希望平時有用呢個bug既人戒左呢味野,我都已經冇用呢個bug好耐

淵哥無限綁BUG都好大問題嫁-3-

引用:
原帖由 黑貓 於 2007-3-13 19:50 發表

真係?你睇下信長夠改得多,不過人地都適應到!
話就話每次信長改版唔係改太多!不過3國咁耐冇改,改返多好正常姐!
懷舊?我話怕玩新版會輸就真!
信長合成法唔係改太多
仲有馬仔幫
三國D人
因為唔知新板改左D咩
我知三國小合成
多數直接買野
但依個係其中一個圓因

23 12
發新話題