23 12
發新話題

Left 4 dead

[Close]

Left 4 dead

Left 4 dead left 4dead2

樓主真慘~
雖然我都唔係正版, 但係無以上問題=v=+
注! 我未同正版玩過@@"

我都冇事-,-
彈game班友都唔知係咪中哂l4d2毒癮

唔關事
電腦屎,,正版都有人彈GAME
我用高壓版,,乜野補丁都冇打過,,從來未彈過GAME

我用左client.dll既補丁,先將近身武器既問題解決掉...
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 djsnake123 於 2009-11-21 21:22 發表
唔關事
電腦屎,,正版都有人彈GAME
我用高壓版,,乜野補丁都冇打過,,從來未彈過GAME
你試下升你隻高壓版由4001->4027 包你彈game:lol
我之前未升級都唔彈,但係佢破解得唔完整,有d關好難過,有d關好易過,例如架船一禁制就黎,搞到無咩引
正版都有人彈GAME的確是個問題,待遊戲商自行解決喇,但不是每個人都彈,所以有人會想辨法找出問題根源
遊戲商也會找,破解人員也在找.

係呀  真係好煩。。。 玩一陣又彈玩一陣又彈。。。先頭玩到最尾一關入好晒油。。。
等佢埋黎就過關//佢彈game囉。。。搞到差d game over

正版都彈咁神奇?        .

你唔比錢買係要咁嫁啦'~

我係用高壓版....咩到無整過同搞過- -就玩到...無咩點彈機......但係見唔到D字囉- -

我都唔係正版 有時玩玩下lag一lag 未試過彈game呢個問題

引用:
原帖由 orangejuice 於 2009-11-21 21:42 發表

你試下升你隻高壓版由4001->4027 包你彈game:lol
我之前未升級都唔彈,但係佢破解得唔完整,有d關好難過,有d關好易過,例如架船一禁制就黎,搞到無咩引
正版都有人彈GAME的確是個問題,待遊戲商自行解決喇, ...
大陸下午已經出左4027patch唔彈game + all mode
係你地冇人更新,,我先冇更新到

引用:
原帖由 djsnake123 於 2009-11-22 00:12 發表

大陸下午已經出左4027patch唔彈game + all mode
非常好!!!快d放出黎分享下,佢要我用rayfile下載 我靠!!!

引用:
原帖由 orangejuice 於 2009-11-22 00:23 發表

非常好!!!快d放出黎分享下,佢要我用rayfile下載 我靠!!!
LOADING载完后弹否:不弹
近战弹出否:已测不弹
加油过关否:可以过关
对抗、写实、清道夫、生存模式跳否:不跳(注意:清道夫、生存模式有些关卡不支持)
尸潮正常否:正常
防化服僵尸出现否:出现
补给物品正常否:正常 (未经过fishhao兄修复的4001刷的到处都是补给)
能改名否:可以改名
成就表:可以看
修改视频设置等信息重启游戏后是否复原:不会

提示:解压到根目录后执行revLoader.exe启动游戏,进游戏后最好马上设置好,关闭多核渲染再开始游戏。

大家最好在之前未打过任何补丁前提下覆盖本补丁(不过我们群里好几位先前都有打过其它补丁,然后打本补丁也没事,如果你不稳定,最好重新解包然后在打本补丁)。

另外要提醒大家的是,如果部分朋友用了这个补丁后还跳出的那也不稀奇,4027正版用户也有小部分玩家会跳出的,官网论坛上已经有些玩家在抱怨这个问题。目前V社可能正准备发布修复补丁。

下载地址:http://www.rayfile.com/files/d4d8cdee-d6ac-11de-b071-0014221b798a/

未試過有樓主o問題- -
引用:
原帖由 djsnake123 於 2009-11-22 00:12 發表

你係咪講呢個??
http://game.ali213.net/thread-2985241-1-1.html

23 12
發新話題