發新話題

[問題]用正版L4D2同唔同番版玩?(仲有問題...)

[Close]

[問題]用正版L4D2同唔同番版玩?(仲有問題...)

用正版L4D2同唔同番版玩?
正版L4D2係唔係就咁開steam同vlan就玩得?
正版L4D2洗唔洗整d野先用到steam同vlan?
仲有.....正版有冇分1.5版果d
多謝咁多位大大

翻版開場 正版入場係可以既=,=以我所知

引用:
原帖由 ipip111 於 2009-11-21 15:54 發表
用正版L4D2同唔同番版玩?
正版L4D2係唔係就咁開steam同vlan就玩得?
正版L4D2洗唔洗整d野先用到steam同vlan?
仲有.....正版有冇分1.5版果d
多謝咁多位大大
用正版L4D2同唔同番版玩?                                        唔同....
正版L4D2係唔係就咁開steam同vlan就玩得?              係
正版L4D2洗唔洗整d野先用到steam同vlan?                裝vlan ,開vlan再開game
仲有.....正版有冇分1.5版果d                                       冇

引用:
原帖由 魔撒 於 2009-11-21 15:56 發表
翻版開場 正版入場係可以既=,=以我所知
即係正版係vlan開場,翻版就入唔到?

引用:
原帖由 leolai1314 於 2009-11-21 17:38 發表

即係正版係vlan開場,翻版就入唔到?

引用:
原帖由 魔撒 於 2009-11-21 17:40 發表

點解唔得既??之前第一集,,我用正版開場翻版都可以入,,,

咁而家第二集唔係既話,,係永久性定暫時性呢?

發新話題