發新話題

sos sos sos sos~我唔知做咩成日lag機~sos sos sos sos

[Close]
熄多核心呈現
我本來同你一樣係咁
之後熄左無事

你部機唔夠玩
cpu同顯卡都唔得
網吧用e5200+9500gt 玩l4d 1 都lag
要最低先得 你緊係lag la

引用:
原帖由 awc1 於 2009-11-21 15:06 發表
玩玩下卡住左係到...等一陣又lag
係米部機唔岩玩l4d2呢
我9400GT開1024x768都lag
cpu E1400  2.0GHz
2GB ram
我玩l4d冇野過w0r
我都未LAG過=.=
不過我配置唔同你=.=

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 awc1 於 2009-11-21 15:06 發表
玩玩下卡住左係到...等一陣又lag
係米部機唔岩玩l4d2呢
我9400GT開1024x768都lag
cpu E1400  2.0GHz
2GB ram
我玩l4d冇野過w0r
教學時間:

選項→視訊→進階設定→多核心呈現 巳停用

暫時測試到INTEL 有類既雙核心開左會LAG

我唔LAG啦
我9400GT 1GB
開1024X768

部機垃圾姐
我玩1開到最高X16都唔LAG  傻仔

用視窗化就可以解決問題 我都係聽人講先試 點知真係得

選"己停用"
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

試下用視窗化(無邊)1024x768
仲有呀可以你岩岩裝l4d2先會lag 我裝完第2日用全形幕都唔lag啦

引用:
原帖由 awc1 於 2009-11-21 16:31 發表
部機垃圾姐
你部機有幾強呀

我用 Q9300, 9600GT, 6G ram, Win7 64bit, Intel SSD 80G
完全無 lag

引用:
原帖由 awc1 於 2009-11-21 16:31 發表
部機垃圾姐
官方最低要求2.4g 雙春, 顯視咭7600以上
你得2g 雙春,6600GT級顯視咭 緊係lag 啦

我1.5ghz都唔lag-_-

我amd
冇關多核都冇事

引用:
部機垃圾姐
對唔住呀大佬

發新話題