發新話題

比賽: [SPY] vs 扮豬食老虎

[Close]
mkn乳 加油

已確定星期一唔得

星期一味必得 請問點解決呢..星期二??
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

Y星期一唔得? 可以解釋下嗎?
   老實講 我隊友因為番工原本星期1/2/3 都唔得'
   佢己經專誠同老闆好為難咁借佐假 專誠用來比賽'  咁都唔可以將就下嗎?
  琴晚比賽時約你地今晚 你地又話今晚有2個唔得 所以一定打唔到' 特然又話要今晚打. 真係唔知想點'
星期一晚 9點-10/11點完成最後一場賽事  呢個係我地得既時間'  請互相將就下' 拜託!
如果咁都唔得 咁就要搵龍大!!!

引用:
原帖由 sHiNE. 於 2009-11-23 12:13 AM 發表
Y星期一唔得? 可以解釋下嗎?
   老實講 我隊友因為番工原本星期1/2/3 都唔得'
   佢己經專誠同老闆好為難咁借佐假 專誠用來比賽'  咁都唔可以將就下嗎? ...
原本星期6已經可以打晒 3場 我地都冇預甘多時間打..

我地有個要補習
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

夜晚9點補習=,=?

完成一場賽事而已 唔係真係冇時間啊??
頂多都係個半鐘 咩都夠哂!
相信你地大多都係學生' 呢個時間唔可以叫做夜吧? 學生也真的忙到咁嗎??
我們也專誠請假來比賽..'  你地咁都將就唔到嗎?

引用:
原帖由 sHiNE. 於 2009-11-23 12:18 AM 發表
完成一場賽事而已 唔係真係冇時間啊??
頂多都係個半鐘 咩都夠哂!
相信你地大多都係學生' 呢個時間唔可以叫做夜吧? 學生也真的忙到咁嗎??
我們也專誠請假來比賽..'  你地咁都將就唔到嗎? ...
我地全部都重視比賽  5個入便 4個都得 但有1個屋企比較嚴謹  難搞
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

嚴謹係邊度?
好夜嗎? 玩1場而已' 真係搵唔到咩理由可以以嚴謹來阻止.''
時間我地就俾佐' 可以既話你地同你位隊友請再傾下
如果再唔得 只有搵龍大解決 希望將賽事至星期4完成 / 另作安排等.!

唔怕老實說.
我們既隊友唔單止要專誠請假來比賽
有的還要這個時間才出網吧來完成賽事'
和你們隊友一句比較嚴謹的相比!
試諗諗我地既誠意吧!

我地知你地星期日吾得 so  星期6 我地有個本身要同親戚成班食飯果個都冇去到  仲有夜晚吾開得機既rand   仲有我都甩左底 本身約左人睇2012  點知你地d人又要分開去網吧 乜場都lag 比你地自己開 都lag 搞到星6 完成吾到 我都吾想= =

一係聽日再睇下點啦
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

引用:
原帖由 [SPY]Mr.Hui 於 2009-11-23 00:38 發表
我地知你地星期日吾得 so  星期6 我地有個本身要同親戚成班食飯果個都冇去到  仲有夜晚吾開得機既rand   仲有我都甩左底 本身約左人睇2012  點知你地d人又要分開去網吧 乜場都lag 比你地自己開 都lag 搞到星6 完成吾 ...
我地話星期日晚9點後得' 你地話有2個唔得. 打唔到 so 我地先冇遇今晚打'
加上你地7點42分才通知話希望8點打' 點通知..??
點都好啦'' 仲之希望你地再同你位隊友傾傾 希望聽晚9點 可以開始賽事' 完成1場而已'!
都係個句 大家都係想比賽進行順利而已!!

嗯嗯...星期一晚打埋plx-.-  因為第晚返工 真係冇時間sor

請問對面與隊友傾成點 ?

我地1位隊員可能吾得 如果得既就可以98

發新話題