發新話題

比賽: NexT下一隊 vs 星願

[Close]
唔好咁小人啦

星願

支持KT 8強再戰星願

老老實實vlan點都吾會順-.-除非網吧戰`
lag既情況吾單止你呢一隊係甘..
你睇隊隊RP都差吾多話LAG~

不過關於次回合果度..
我諗KT 難搞D
星願2 kt0
星海2 tag0

輸左就輸左..講乜姐?
有冇耍手段..龍大會查嫁啦..
整整整..邊個估到有人會斷?
斷吾斷線都有得計數?洗吾洗起你底?去查你?

引用:
原帖由 chanchiwai 於 2009-11-22 00:21 發表
kt:  vlan 唔比用斷線英, 要返溫泉,

笑鳥
耍手段? :-D((誤~~

4強再戰吧!

引用:
原帖由 花老野 於 2009-11-22 04:20 發表
老老實實vlan點都吾會順-.-除非網吧戰`
lag既情況吾單止你呢一隊係甘..
你睇隊隊RP都差吾多話LAG~

不過關於次回合果度..
我諗KT 難搞D
星願2 kt0
星海2 tag0 ...
個問題 唔係普通lag^^
係一開波 順到喊 之後嬴到9:1 佔哂上風 個場就開始定格^^
之後星願團仲好有品主動咁話:其實斷左件都對你地冇乜著數...re唔re呀?
之後到我地d優勢消失左...個場即去返開波咁 順到喊^^
係咩事 心照~.~只可以話佩服高招~~

引用:
原帖由 MoonShadowAngel 於 2009-11-22 09:55 發表

個問題 唔係普通lag^^
係一開波 順到喊 之後嬴到9:1 佔哂上風 個場就開始定格^^
之後星願團仲好有品主動咁話:其實斷左件都對你地冇乜著數...re唔re呀?
之後到我地d優勢消失左...個場即去返開波咁 順到喊^^
係咩事  ...
明嫁啦

明鳥明鳥,多多事實
四、比賽細節:
1、正式比賽 時候如有任何關於 LAG 機及隊員斷線問題,請於全場未有玩家高於6等級(包括6等級)之前用公頻提出。
2、雙方可以就 LAG 問題如有異議,可以交換主持遊戲測試比賽,測試時間次數雙方協定,建議雙方不要超過2次。
3、正式比賽期間,6等級之後(包括6等級)如有 LAG 機,隊員不明斷線,比賽將會繼續進行。
4、可以使用斷線隊員,斷線隊員身上裝備物品不能移除或增加(治療守衛,抗水,仙豆,烤肉,酒等消耗性物品除外)。
5、比賽期間,不能分享英雄(包括使用馬匹),不能分享使用物品(唯有烤豬、補杖可以幫插、但不可以交易及轉賣) 。
6、殺馬問題,比賽期間請控制妥當,如被殺掉落裝備被打破或搶奪,請自行負責。
7、禁止使用開圖軟件,踢人軟件,或利用地圖BUG。
8、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號;如向對方發出挑釁或侮辱性言詞,會被判輸。

真的拜託吾好再嘈了
1來 吾關你地事 多多聲氣又為乜 如果你想關心兩隊表現的
就係汁邊睇戲支持你支持心目中既隊伍
係人地眼中的確係我地搵野黎搞 輸左多多事實 搵籍口之類
就當我地輸吾起 廢柴 垃圾 但吾洗你地火上加油好嗎
我地所講既說話 都係關於我地比賽中得出既說話
你地既說話又代表住d咩 關你地事嗎? 雖然話有讚賞自然有批評
我地吾係接受吾到批評 而只係吾關事 吾知情既人 請不要加把口
無論對面有冇玩手段 我地就係輸左2:0 也沒話可說 只可以講技不如人
唯有努力之後既比賽後來居上 希望有緣4強再見

吾該吾關事既朋友 吾好講d無關重要既說話 多謝

咁你即係叫香港D人唔理香港D施政 收埋收埋 ,
更何況雙方都係LAG住打

笑左 睇rp 星願d人都係咁吊kfc la埸
得你地lag?

其實

嘈完咪又係三管決定

天氣咁凍 , 留番啖氣暖下肚好過啦
按圖即可進入信長之野望區

回復 89# 的帖子

打字唔使用氣