發新話題

咩事??龍大請進

[Close]
Life is unfair, just face it
RS是我玩信長第一個見過ge勁團,以前帶我打信長ge都係RS一位人兄

亦想當年RS曾經挑過我團滅團,ANT嘴炮技術更令我留下了深刻的印象
所以現在RS輸了,老實說,很開心

風水輪流轉

支持龍大的判決    

RS  諗住等番生, rs 唔想哂對面時間玩45 都有錯???
如果唔想哂對面時間 就定左罪 咁打完45 既賽果 咪一樣LOSE??? 如果你話pe 精神 你場場試下4打5啦  
可能龍大一早決定左^+^  君要臣死 臣不能不死

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-11-19 23:41 發表
星海夠4打5啦我覺得佢地有體育精神4打5都打落去= =
我之前比賽都係有場4打5但係我地都會打到完場
同埋你地之前唔係反對復活賽架咩=.=?

我應該冇記錯果時係你地呢班人成堆人係討論區到話反對= = ...
星海我就唔知佢幾時打啦

RS第3場本身已經唔係有足夠時間打 , 佢想改時間對方唔肯

咪唯有硬打落去~~~~

即係5個學生聽日都要番學  

4打5仲會因為體育精神打落去?     

仲有..呢個復活賽同果個唔同~

題外話~~~~~呢屆大家有眼睇到係最差既一屆~

是不是你們的工作人員的問題 ~?

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-11-19 23:41 發表
星海夠4打5啦我覺得佢地有體育精神4打5都打落去= =
我之前比賽都係有場4打5但係我地都會打到完場
同埋你地之前唔係反對復活賽架咩=.=?

我應該冇記錯果時係你地呢班人成堆人係討論區到話反對= = ...
佢地之前係nif吾決 果時抽水     依家真係 風水xx轉

一睇最廢就知DEARMY 個隊la 下ma........咁都唔踢 一睇就知十分公正

失望,SLY同Rs 係19強輸左
復活隊伍係由管理員選出黎
不如比復活隊伍互打睇實力啦

冇復活戰 就唔好呃埋d好想打復活戰既人啦
人地本身想打復活戰 變左冇得打真係gdgd
如果第一場45 棄權 第2第3場打番win左 咁又點? 都當輸???????  輸第一場win2,3場 咁樣係咪又當輸

體育精神係必要..但係都要有一定既實力..
畀頭兩三回合輸果d復活16強又一樣輸的話..
就浪費左d機會l0l..好心你就算**粗口**數啦
人人都有老母嫁啦..玩信長玩到拎老母黎講
又吾係要**粗口**...瀨你老母整到你輸好冇??
重新打過晒d比賽好冇??番屋企修眉啦吾該~

今屆比賽都算係最後一次既11.2b(係呢個原因既話咁搞復活賽我都覺得冇所謂)
果時見到龍大搞復活比賽 很開心
但vlan有很多人十分不讚成復活比賽
先說我自己 我的隊伍是犯規了所以 很多人說不給我們打復活比賽

當然有復活賽是好事  那時候rs團隊就在vlan說
什麼運動員吃了禁藥 就=比人禁止唔可以再比賽 佢地講左呢句

之後到了今天rs團隊不能進入16強 又帶一班人上來vlan熱心討論

我都有睇過你地團隊既事情 根本係你地隊既問題
明知佢老母唔俾佢玩?做隊長果d唔識大方d比錢佢去網吧打= =?/去人屋企打都得la
好多團隊都可能係好似你地咁
個個咁樣搞咁vlan咪好唔得閒?
冇得打你地就算數啦唔好搞咁多野等下次其他平台再搞比賽lo
出邊我都見到個貼 話xx vs星願 又係好似咩4v5 咁人地就要出黎嘈?
果時我地隊既問題你地夠成堆抽我地水
怪就怪自己運氣唔好 就如比賽彈機一樣

打救你戰隊既問題 係唔係228=sly果隊既正選???
如果係228都報左2隊打比賽 加幫人地打比賽 正常黎講太過份=比人gg

一句到尾 判決已定 不能作任何改變

龍大既決定 其實應該考慮左各方面

佢判邊隊入 對佢其實無影響

但入唔到果3隊 就真係只可以講 你欠缺了比賽應有既運氣

明知佢老母唔俾佢玩?做隊長果d唔識大方d比錢佢去網吧打= =?/去人屋企打都得la

果時星期日夜晚 學生連屋企都打唔到仲去到網吧?

嗚呀
無為青年唔會明白架啦

D人講黎講去都係咁

D人講黎講去都係咁,成日話RS諗住打贏左一埸就有得番生。
如果諗住打贏左一埸就有得番生,咁rs做咩要開始打第3埸!?你估人地好得閒!?
定係要好似龍手然咁要有體育精神!?
做咩龍手然話佢地第3埸係冇體育精神!唔見佢話人通情達理!?唔想阻人時間!?

引用:
原帖由 dogdogme 於 2009-11-20 17:03 發表
嗚呀
無為青年唔會明白架啦
D人可能自己唔理學業,諗住人地都係咁掛。

發新話題