發新話題

邊隊系星願1軍???:o :o

[Close]
聽說沒有參賽~
但為什麼呢!!?
我個人覺得"最強永遠是最怕輸"

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-11-15 18:26 發表

點解冇3軍被中國團g左
好唔公平
係咩 點解rp果度淨係見到1:1既咁叫g?
http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=162803&extra=&page=1

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-11-15 18:14 發表
星願全部死左啦。1軍比nif  gg左。2軍比冰島gg左。睇下2軍同果3條友關係點啦,可能有得番生。如果唔睇關係,我個人覺得冇乜機會番生,話就話係香港第一,睇番佢第一場,成埸比冰島禁住黎打,第2埸先好番d,多左攻勢。 ...
香港第一唔係2軍sorry 請熟讀歷史再出黎發表偉論

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-11-15 18:14 發表
星願全部死左啦。1軍比nif  gg左。2軍比冰島gg左。睇下2軍同果3條友關係點啦,可能有得番生。如果唔睇關係,我個人覺得冇乜機會番生,話就話係香港第一,睇番佢第一場,成埸比冰島禁住黎打,第2埸先好番d,多左攻勢。 ...
識小小扮代表 :)

引用:
原帖由 喜羊羊=] 於 2009-11-15 18:21 發表

傻仔               何來一軍阿.

星願都講左幾次吾系一軍 仲要話人系一軍

只系有3名 only

已冰島  是有實力    二軍 實力 吾夠冰島強     

睇你打d野真系引我笑啦 ...
我覺得二軍實力都唔差,少比賽經驗姐,發揮唔到,個人覺得絕對夠冰島強
CooL~NiC

酷團~

nic哥咁比面        

發個 PO 都比人禁言 ..yy ????talk me yyyyyyyyyyyyy?????? 999

回復 9# 的帖子

星願仲同星海岩打完??比Nif gg何來16強

我都係想睇星願主力表演..
可惜啦..
如果星願1軍VS大陸 一定好精彩!

引用:
原帖由 floodcame 於 2009-12-8 00:58 發表
我都係想睇星願主力表演..
可惜啦..
如果星願1軍VS大陸 一定好精彩!
輸左比大陸啦

星願一軍冇打啦,其中幾個重有得閒玩姐.  : o )

我只係想知點解星願一軍呂打
i am華Dee
i am樹熊

以前星願全星隊現巳收山  沒戲睇 sad

回復 8# 的帖子

內地兒童見識少
咩叫輸唔起?
輸咪輸囉...似你呢d電車男先咁睇重輸羸!
唔好話我人身攻擊la..你呢d人講野賴把炮..咪又係網絡英雄
出到黎同狗仔1樣

小明係唔係學成個fd呀=.=?

發新話題