37 123
發新話題

邊隊系星願1軍???:o :o

[Close]

邊隊系星願1軍???:o :o

邊隊系星願1軍???

沒有

不知道@@  
帥覺=)

引用:
原帖由 MinG. 於 2009-11-15 14:41 發表
沒有

o..thxthx

引用:
原帖由 ×Un!quE〞恆 於 2009-11-15 14:47 發表
不知道@@  
屎劣杯未耿之朽料屎

星願完左~~~~

仲想3連冠咩=.=?..............

你講緊衰唔起果隊?

你講緊衰唔起果隊?比nif gg左,衰唔起,走去要求雙輸果隊?

星願全部死左啦。

星願全部死左啦。1軍比nif  gg左。2軍比冰島gg左。睇下2軍同果3條友關係點啦,可能有得番生。如果唔睇關係,我個人覺得冇乜機會番生,話就話係香港第一,睇番佢第一場,成埸比冰島禁住黎打,第2埸先好番d,多左攻勢。

收左皮好耐

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-11-15 18:14 發表
星願全部死左啦。1軍比nif  gg左。2軍比冰島gg左。睇下2軍同果3條友關係點啦,可能有得番生。如果唔睇關係,我個人覺得冇乜機會番生,話就話係香港第一,睇番佢第一場,成埸比冰島禁住黎打,第2埸先好番d,多左攻勢。 ...
傻仔               何來一軍阿.

星願都講左幾次吾系一軍 仲要話人系一軍

只系有3名 only

已冰島  是有實力    二軍 實力 吾夠冰島強     

睇你打d野真系引我笑啦

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-11-15 18:14 發表
星願全部死左啦。1軍比nif  gg左。2軍比冰島gg左。睇下2軍同果3條友關係點啦,可能有得番生。如果唔睇關係,我個人覺得冇乜機會番生,話就話係香港第一,睇番佢第一場,成埸比冰島禁住黎打,第2埸先好番d,多左攻勢。 ...
點解冇3軍被中國團g左
好唔公平

2軍 點都唔死la 下ma- -  19隊 out得3隊...........

NIF那隊為什麼出局了

引用:
笑左

37 123
發新話題