發新話題

小貝團正式收人

[Close]
唔洗搞咁多野,輸左消失

條片用指令換左weapon 23防匕首,所以睇唔到,血數正常

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-16 14:21 發表
好呀^^ 我樂意打 >< 流星多我一個唔同 少我一個唔少@@ 反正 我都係少玩都極 , 咪約個時間P一場LO  我比你 開場 人物任選(用女角都無所謂) , 我用孟星 >
樂意?事實我就一早贏左你
係你好似狗仔咁追住我同你玩,係都要挑我,求我同你打,我先比個機會你咋
費是d小人話我唔接驚左你,就算輸比d唔知點做純低跳既人我都輸得心裡安樂

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-16 14:35 發表
>< 無計喇 個鍵盤神神地 有時跳唔到後做上下A 同jump a完連卷c  /. \  你知做唔到e2樣野係差好多架喇 , 唯今之計 只有出網吧 搵部神機同佢部神機挑過 ><  希望打得成喇 ︿︿  ...

我就靠部1.81ghz896ram電腦打出我既名堂
你?都岩既,憑你既技術,去搵部神機砌贏我部90fps啦

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-18 01:21 發表
我份人好公道 , 我同你打哥場只係路人戰 ,你團友燕子可以做證 , 你e家係到作故仔 , 場路人戰係我求你打? 你講大話都講得幾勁 ,我只係不爽有d人 屈網屈機 ,重要串串貢 ,流星有幾多新野 我真係唔知 ,唔係tin 講幾樣出 ...
唔好懶醒得唔得

1.我話緊"你求我打"<係黎緊呢場消失戰

2.我真係唔知咩野叫屈網,我用就用icable上網,係咁多,我未見過人專登搵間勁既上網公司黎打流星(笑)

3.你無興趣知我部機幾快係因為你唔想承認我部機得90fps都贏你既事實姐,唔信我可以流星影相嫁姐,onq

4.我條片入面,有講出點解我避到你既跳上下a,係你自己唔承認事實,1.我訓地背天,2.你自己出得慢,係你唔感謝教你招數既恩人不特止,仲以德報怨地去中傷我挑戰我

5.講黎講去"我作果個故仔"都係你懶醒以為我話場路人戰係你求我打姐,咁你e家清楚我講緊咩未?我講緊你好渴望既消失戰

6.咩叫我唔尊重你唔緊要,最緊要唔好唔尊重我自己?我就好尊重自己啦,不過我唔覺得你值得任何人尊重,你無朋友就係證據

7.任何人都有自己熟用既硬件(滑鼠keyboard),去網吧打係咪你幫我拎住兩樣野去先?去到幫我插埋件?仲有你係隻game打我唔贏你真人打我點算?

再補充,今次講下人格

你公道?公道就唔會用迷之程式令到自己純低跳 跟住去屈人機啦

你公道?公道就唔會以怨報德,我教你"秘技",袋錢入你袋,你仲屈我用咩野神奇手指

公道?小人你就小人啦,不爽我就直接出聲,開埋咩小貝團,拎埋人地小貝個名黎玩,正小人

你唔想同我玩罵戰?唔係因為你清高,係因為你理虧,無可能講羸我呀嘛

我份人就係咁串嫁啦,不過d人服我囉,我隻揪死鬥都掂,唔似d人用迷之程式靜係單挑屈人機,有咩事就發晒難ja挑我隻揪,抹殺左我另一半死鬥既能力

拿,我就好認真回應你每一句每一個point,衰左就唔該認衰,唔好做埋d小人,你同我睇得清清楚楚,我等你回應

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-18 23:18 發表
第一 : 手指係你講既 ,  你話你唔係屈機 ,而係自己手指按得快 我無屈你 ,神奇手指 係指你手指按得比我快 而明名
第二 : 你憑咩野講我無朋友 ,流星 我係自己無聊裝返玩下 , 實則只係輕鬆下 ,無你咁勁 ,打機識咁多人 , ...
1.心照啦,你個神奇手指想帶出既道理,大家都知,都唔細啦,仲扮咩姐

2.無朋友你就無朋友啦,果時叫你搵個隊友同我打,你就搵在場果個006,仲拉埋燕子,笑

3.你都屈我勁機勁網神奇手指,我有咩唔講得?你有冇按精跳a,無人知?_?

4.小人你就小人啦,用人地個名搞事,夠膽做唔夠膽認

5.咁sorry囉,你咁有錢有3部電腦,我就窮書生,得部爛機,你威囉,不過唔知點解3部機都係60-80之間,你屋企office黎?文員電腦x3?多謝,你叫我流星之神我受得起.仲有,你話你"我無講任何邊個勁邊個渣d既野",笑左,果日先係到話我點樣不君子贏你,自己睇番段片,你就想證明你勁過我姐,明晒,可惜事實唔係wo

6.係掛,maybe我係垃圾,不過我係贏左件改機獸44血既垃圾
出黎網吧打?keyboard滑鼠咁7<你幫我拎?你幫我插件?你輸左拎刀筒我邊個負責?

仲有,唔好扮睇唔到,
1.你屈左我作故仔,跟住你自己柒左就扮無事,點解?
2.你公道?我教你秘技袋錢入你袋你就以德報怨?答我

引用:
原帖由 ken20067 於 2009-11-19 00:14 發表
...果招秘技..老實講我都用到,仲要係葬花講有呢招我先知
我同你都一樣唔知有新野..but我慣性動作係咁,自然閃開晒我都冇計
唔信可以問葬花 逝 少年,當時3個人都在場,冇人知果個係我,佢地都係咁問呢個邊個黎
點解識tin ...
係,根本大把人都識
係佢接受唔到自己跳上下a慢,人地反身跳得起既事實,係到死咬頸

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-19 00:48 發表
你識得講就好 條友想點扮都得 e個係事實

1. 所以話 有個白痴腦 諗既野都白痴d ,  你鐘意曲軸我既意思 係你既事
2. 你對朋友一詞 既定義  實在令我敬佩 ,
3. 所以我叫你出黎打場 我證明我係無用任何程式 ,你唔敢打  ...
1.都係果句,心照,大家知你想講咩

2.過獎

3.問左2次,係唔係你幫我拎keyboard,你幫我拎滑鼠?

4.小人你就小人啦,講到尾你唔想認姐,唔好話我聽你係君子

5.點解要語無倫次..咩野中國領導人..見到堆屎沖埋去食..我真係r晒頭,我係中國領導人就唔會同你廢話..有邊個會見到堆屎沖上去食 ?

6.你覺得你條賤命,值得我呢條高貴既命去換你坐監?

7.唔好話你柒左搵野懶,事實係你好似隻狗咁,係咁"纏"住我陪你玩,我會考speaking 5星語病?

8.係流星界我都算讀得多書 我諗我文化高過你掛?你真人係咪做送信仔,搞辦公室政治?都係果句,教你秘技,換黎以怨報德

最後,原來贏左既人會淆一個輸左既人

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-19 19:27 發表
Oh ,  i can't believe that u can got the conspicuous result in the Hkcee . Is it really a glory thing to appreciate ?
Dont u really think  the examination represent everythings  ?  By the way ,Even i ...
雖然vocab,construction唔算好精緻,但係睇得出你係有文化既人

值得欣賞我就讚,唔似你盲目踩人

雖然唔排除你用google translate或者搵人幫你作,但我都欣賞你既努力

我承認一時辦認錯你既"語病",有錯我就認

但係我指既speaking係中文speaking,唔係英文,你打篇英文上黎都係九唔答八

句句提住人地老母老豆,咩中國領導人,有舊屎沖去食唔會有說服力,你都係材料有限

講多無謂-我就同你打,就今晚,見字回覆我11點再上黎

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-20 00:03 發表
Sorry . i just wanna to take more special example to let u understand the situation and  the reality easily , if u think those is  violative sentenese  , i apologize for u  . ! ,but u should know the  ...
1.你知自己錯就最好,你同我道歉我實原諒你

2.e家唔到你揀 我係winner,係我妤尊降貴比機會你同我打,唔係我要同你決戰,要我大費功夫出網吧?你係咪high大左
個point唔想再重覆,問你第3次,去網吧打係咪你幫我拎滑鼠,拎keyboard,網吧錢你比,筒死左我搵邊個負責?

3.你打完第一篇英文我已經講左我知道你有文化,得到左我既讚美你應該好滿足嫁啦wo?你仲打多篇英文出黎,論壇大家都有份睇嫁

4.我咪話我誤解左"語病"既意思囉,你係咪要講十次先夠?

你唔好忘記我先係贏家,e家係你似隻狗咁纏住我陪你玩,仲得寸進尺,大膽向我提出去網吧既要求?做人分清楚貴賤先ok?機會係我比你,唔珍惜既你唔需要回覆,收皮ok,反正條片已經分左勝負

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-20 01:32 發表
Why u convince that other people must not understand the article ? Dont overrate yourself too much !!

Sorry , i had reiterated that Going to the cyber cafe is because of the justice ,I had asked u to ...
你既極限係條片到已經睇到晒,晒氣啦,唔concentre就唔會咁緊張係咁纏住我啦,就係concentre都輸左先要復卓姐

你條賤命無人care,我條命高貴過你好多,你搵唔搵到一個理由說服我去拎我條高貴既命去同你呢個輸過比我既人去網吧冒險?你知你eq幾低,打我唔贏含恨筒死我好出奇?

消失戰我已接受,係你唔打,姐係我贏左(其實一早就贏左),唔洗再回,事實勝於雄辯(睇番第1頁條片你咁想贏都贏唔到就知事實)

發新話題