發新話題

比賽: DearMy vs 打救你戰隊

[Close]
信長係 ming 原來
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

你地輪住玩 ?

引用:
原帖由 0v0. 於 2009-11-18 23:01 發表
你地輪住玩 ?
你估我個ming= 冰島個ming??

係熟都知呢隊係sly

所以無敵戰隊挑sly滅團

我笑到pk

sly有個叫 sly_ming ok?
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

sly可以滅union. 點解要請槍

SLY_MING不=@min.
[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

打救你戰隊 出左咩人 ?        

..................????????????????? 咩料子

好sm loo打完個比賽 就咁樣   (我笑了)  請左槍?我都唔知    早知溫書唔打比賽啦 打完變左請槍   gdddddd
d人唔知呢隊咩隊就算啦

龍大..............

我地sly無報到比賽,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

人地講一講 請槍就真是請左判我地輸阿?????

如果你咁判真是無乜人會服

加多句.......

岩岩先係隔離見到個post 又係涉嫌請槍判左輸~~~~~~~

唔通每隊輸左話對面請左個就判輸?

引用:
原帖由 SLY_MinG 於 2009-11-19 09:09 發表
加多句.......

岩岩先係隔離見到個post 又係涉嫌請槍判左輸~~~~~~~

唔通每隊輸左話對面請左個就判輸?
GDGD龍大佢啦
唔追舊post都唔知原來自己比人foul左

引用:
原帖由 流星_k 於 2009-11-18 23:03 發表

你估我個ming= 冰島個ming??

係熟都知呢隊係sly

所以無敵戰隊挑sly滅團

我笑到pk

sly有個叫 sly_ming ok?
下.有咩,未聽過呢個id=.=

實力差咁遠 ,

話請槍真係有點兒那個~~~~~~~

打救你戰隊=SLY?
如果係就加油

sly無報比賽
就算有sly既人打
都唔算請槍吧

發新話題