發新話題

比賽: 帝王☆神社 vs NexT下一隊

[Close]
引用:
原帖由 唔識打11.2b 於 2009-11-13 15:13 發表

題外話喇
你地個團係路人場好似間唔中都會咀砲wo
而家咩信心都無哂?
人地撩先咪會lor

甘又唔會冇哂既 不過對住你地輸左一半了 ...
不過都會盡力既

引用:
原帖由 唔識打11.2b 於 2009-11-13 16:52 發表

我之前未係KT果陣都俾你咀砲過喇
如果你話京少咀炮你我就信你
你話sh咀炮你 甘肯定係你撩人先了

引用:
原帖由 CYu. 於 2009-11-14 22:22 發表
想知道時間方面如何 星期日晚上 9點半後 你們可以?
我們不可以=.=...今晚再答答你時間@@

對面...如果聽日晚上8點半到打有沒問題?

引用:
原帖由 唔識打11.2b 於 2009-11-16 01:37 發表

有人返網吧九點半
倒不如九點半吧
9點半太遲了 我驚有人玩唔到太夜...
9點到吧...

好啦9點半..........
不過希望可以準時開波@@"""
(不過如果我地真係幸運有第3場既話 可能會打唔到)
就要再約時間=.=...不過呢個機會都冇乜=.=

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-11-16 19:25 發表
加油 cyu 大和
加油 田雞d同事  
我會的

甘我地早少少試下場先@@~~~~~~~

我地都有2個勁lag的......搞到甘lag我地打都唔好意思=.=

不過你地真係強大

打完呢個比賽確實進步不少....
對團戰有更大既認識
不過側田軍既果心和聯合軍既直江真係唔要得- .  - " 冇乜作用=.=

合作性問題我地嚴重不足...需要大大既努力-_-"

引用:
原帖由 CYu. 於 2009-11-17 21:33 發表

之前用宜個ac爆粗比人扣左分 gd?

帝王 我睇好你地嫁 我以前玩vlan街場果陣 都比你地sm過
不過街場同團戰 = 兩個世界
期望你地之後都會有好成績 加油
總有出頭天 ...
同意街場同團戰真係兩個世界..
自從參加左信長杯打左甘多場 同間中練下團英
實力也大大提升左 如果拎返之前既實力打 可能30分鍾比你地gg左=0=
第一場拖到59分鍾 其實我地已經win左-o-對住你地

發新話題