發新話題

比賽: RoFL vs top_for_we

[Close]
咁好啦

重點係你地隻信長有bug咁又點解唔re

引用:
原帖由 MinG. 於 2009-11-15 17:03 發表

咁樣比左你地開

咁佢地lag又唔可以re鳥?
話我地無品都係 你地好心唔=我地要好心
比賽不是比好心

引用:
原帖由 I“aM_l0k 於 2009-11-15 17:05 發表

何以見得
平來打完上黎你地話技不如人 件事已經告1段落
係唔知點解轉得咁快 又有人上黎賴
佢自己覺得技不如人...我覺得輸得好唔抵   不行!?

咁你地順果陣唔理我地?
我問左幾多句你先答我?你講 我一句10問9唔答你地再一句?  =沒事?
叫re 你地又唔re  
你地話信長有bug 你地又話你地都唔想 咁唔想又唔re
好似第一埸咁...我地6lv前叫re 你地又係唔理 之後6lv後你地又話6lv左..咁樣你地gd lo
我地比賽為快樂  e家咁樣我地唔係為左比人同情  我為我d隊友唔直
我地順你地lag 我地隊友好心比你地re  我地lag你地10問9唔答
算點?
重有你地琴日話打哂3埸 結果?
4點半開波我地做成
你地4點鍾等條友開波開到幾耐
根據vlan講 一定要1次3埸  如雙方同意先可以分開
我地無同意lo

就憑我地好心比你地轉人開...到我地lag..要求re...你地唔比..甚至唔應機
就可以睇出貴團既品格

引用:
原帖由 MinG. 於 2009-11-15 17:05 發表
咁好啦

重點係你地隻信長有bug咁又點解唔re
我隊的信長1開始中bug都已經說了"重開喇不如"
但無人理 況且信長中左bug 佢都唔好受 長時間大技 真正爆大果陣唔知自己大幾時完 俾人變/暈
相反佢就無得益 靠樣兇人?

第一埸已經睇出了

笑   贏得都吾光彩       結果還不是不服眾  既然你覺得 沒所謂 也就罷了

引用:
原帖由 GeooSa 於 2009-11-15 17:08 發表
就憑我地好心比你地轉人開...到我地lag..要求re...你地唔比..甚至唔應機
就可以睇出貴團既品格
就憑你地由輸左上黎講技不如人 到而家上黎拎番黎講 甚至有人提過你地"扮"好心轉人開
亦可以睇出貴團的品格

引用:
原帖由 I“aM_l0k 於 2009-11-15 17:09 發表

但無人理 況且信長中左bug 佢都唔好受 長時間大技 真正爆大果陣唔知自己大幾時完 俾人變/暈
相反佢就無得益 靠樣兇人? ...
你講我地唔理你地

係你地眼有問題唔小心見唔到牛龜咁大隻字

定係我地隊友唔理你地有冇念念

信長中左bug 佢都唔好受 長時間大技 真正爆大果陣唔知自己大幾時完 俾人變/暈

中左bug

就要re

呢點係人都知啦

7、禁止使用開圖軟件,踢人軟件,或利用地圖BUG。

引用:
原帖由 I“aM_l0k 於 2009-11-15 17:10 發表

就憑你地由輸左上黎講技不如人 到而家上黎拎番黎講 甚至有人提過你地"扮"好心轉人開
亦可以睇出貴團的品格
*我話重新定點
*佢地又唔應
*之後藍色:唔re
*1gd

咁又係咩

係我唔抵得我地2軍輸係呢d bug丫
lag丫到

笑了..第三場  我地要求re..你地個藍色:唔re lo  re乜姐

唔該rofl分清係邊個唔理邊個

嘈咁多都無用 如果嘈可以改變到結果 咁個個都上黎嘈
睇龍大點決定吧 照舊定重賽

引用:
原帖由 I“aM_l0k 於 2009-11-15 17:09 發表

相反佢就無得益 靠樣兇人?
...
咁 請問我地又會知道幾時係真幾時係假?
[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

發新話題