發新話題

[趣味] (極度灌水) 新版主故事之極度灌水(被威脅更改版主某模組)

[Close]

(極度灌水) 新版主故事之極度灌水(被威脅更改版主某模組)

曾經有個女人講過..一個成功既男人背後都有一個女人支持..
不過..我唔認同呢個講法...你炒股票發左達..關女人咩事呢?

我認為..一個生過仔女既女人背後..都有一個成功既男人支持
不過..今日..我唔係講呢個話題...

一個成功既論壇..背後一定要有一班任勞任怨,不怕上刀山加分,不怕落油鍋刪post既版主們
版主,點解可以成為版主

每一個會員,係申請會員既個一刻..佢地都擁有一種魅力..而呢種魅力有高低之分..亦都決定左你地係論壇既命運
根據非正式既統計調查,一個論壇有80%既人口屬於潛水員

每個會員,都有唔同既魅力..而會員既魅力..我地簡稱佢叫做→ 會員魅
當某一個會員成為左版主之後...佢擁有既魅力,我地簡稱佢叫做 → 版主魅

的確,每一個成功既論壇,背後一定要有一班成功既版主
話說有一年,風水師蘇峰搵左Ipve既三位管理員,佢話..呢一個論壇需要三位同字既人做版主..咁個局就自然好搭配了

於是..出現
冷楓*
高橋海楓

簡稱神楓三兄弟(暴風,大地,火焰,熊貓三人組)

一個成功既論壇,的的確確需要一班成功既版主..但係都唔可以缺少成功既會員
於是,一個論壇分等級既制度出現了。

一個成功既論壇,的的確確需要一班成功既版主同埋成功既會員,但係都唔可以缺少管理員
於是,Ipve出現傳說三管...(抄襲自火影忍者 - 傳說三忍)

而一個成功既既論壇,的的確確需要一班成功既版主同埋成功既會員&管理員,但係都需要魅力..
於是,Ipve呢個post入面出現左呢三幅圖...(標題抄襲自男人魅)

如果你有任何Ipve歷史既疑問,例如神楓三兄弟點樣誕生,歡迎你觀看標題頭四個中文字

*此Post純粹為爛gag&娛樂而設..請勿亂插
並且絕無擦鞋既意思,請勿誤會

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

感覺十分無奈...
某俊怎麼對大家舉中指?

理解唔到咩魅打咩魅,有何不同?

引用:
原帖由 立哥 於 2007-3-12 12:49 PM 發表
會員就叫會員魅
版主就叫版主魅

但其個我個post係係度吹緊水,所以你當冇野得架啦

引用:
原帖由 立哥 於 2007-3-12 12:49 發表
小弟榜上有名=﹏=
   仲有立哥點解有黑超嫁?

......擺番我去女兒紅到啦...
幾時我都有男人魅架..(咪姐係臭味)

引用:
原帖由 SR超人 於 2007-3-12 12:59 PM 發表

小弟榜上有名=﹏=
   仲有立哥點解有黑超嫁?
版主太多,所以冇位整造形..(因為要整名)
會員只有幾個等級,所以可以整樣
引用:
原帖由 七色の明日 於 2007-3-12 01:00 PM 發表
係版主魅

引用:
原帖由 七色の明日 於 2007-3-12 13:00 發表
不是男人魅,只是飛機場而已。

引用:
原帖由 張仲良 於 2007-3-12 01:10 PM 發表

洗唔洗改番幅圖,求求其其加番D頭髮落去好似長毛咁..

引用:
原帖由 張仲良 於 2007-3-12 13:10 發表

你怎知道,你看個了嗎=﹏=?

引用:
原帖由 SR超人 於 2007-3-12 13:14 發表

你怎知道,你看個了嗎=﹏=?
因為七妹的火柴人的胸部沒有任何立體感,卻有平面感。

引用:
原帖由 張仲良 於 2007-3-12 01:15 PM 發表

因為七妹的火柴人的胸部沒有任何立體感,卻有平面感。
  每個火柴人個生殖器官位置都好平面...

我好型仔 kaka

拎住把刀仔

引用:
原帖由 『prince』 於 2007-3-12 02:45 PM 發表
我好型仔 kaka

拎住把刀仔
No..照住你意思...德州電鋸殺人魔..

引用:
原帖由 mark123 於 2007-3-12 15:04 發表

No..照住你意思...德州電鋸殺人魔..
咁就唔似電鋸

要有凹位丫嘛

仲要有d血跡

發新話題