16 12
發新話題

真.三國無雙 英雄介紹專區

[Close]

真.三國無雙 英雄介紹專區

真.三國無雙 英雄介紹專區:

1. 區域自1月以來從未更新過,sweetom也不肯更新。

2. 只有約半數的英雄在內,不完整。

3. 本人曾經提示過有甚麼錯誤,經sweetom看過後也不更正。
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

4. 版主sweetom不允許任何普通用戶參與其中。

真.三國無雙 英雄介紹專區 能否改善一下呢?

一個版主做曬.............難免辛苦D
我相信佢會更進ga

你都體諒下la

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2007-3-12 20:09 發表
一個版主做曬.............難免辛苦D
我相信佢會更進ga

你都體諒下la
2個

我講左有咩要改,佢都唔理我

比埋個版主你做好唔好?A.A

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-3-13 16:08 發表
比埋個版主你做好唔好?A.A
一定會好過sweetom

但尊重管理員的決定

佢地話魔獸討論區版主已經滿額

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-13 16:51 發表
一定會好過sweetom

但尊重管理員的決定

佢地話魔獸討論區版主已經滿額
我唔希望你只珍對sweetom

楓板主最近忙,唔係咁得閒
信長區,問題意見區等早已把小飛豬忙的滿頭大汗

得番 sweetom孤軍奮戰.........................

你要明白佢的苦衷啊

係 , 呢排唔係幾得閒 . . 考試   同我想講做一個介紹唔簡單 , 要camp 圖 ,又要cut .....

引用:
原帖由 於 2007-3-13 18:19 發表
係 , 呢排唔係幾得閒 . . 考試   同我想講做一個介紹唔簡單 , 要camp 圖 ,又要cut .....
同意,人物介紹由sweetom一手搞惦,已經好了不起la............

多多包容吧

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2007-3-13 18:55 發表

同意,人物介紹由sweetom一手搞惦,已經好了不起la............

多多包容吧
亨,我整左俾佢刪左咋

呢排都開始唔得行
準備會考
美好回憶>v<""

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-13 22:59 發表
亨,我整左俾佢刪左咋
今日起早左身少少..就等我回覆返下先 :]

刪你既原因有兩個 :]

1. 基本上你既野係官網copy過黎, 我要咁做唔洗1個字可以做晒:]

2.原因係你所有都無圖 而且無格式過:]

所以..其實要好似你咁做 我一早做左 :]

ps : 如果你要努力咁針對住我 :] 我唔介意:] 但希望你唔好煩到其他人 :]
| LoSeR | ToM

想唔話係針對..  都唔得

咁不如話埋信長英雄介紹區點解無更新  

有好多野大家都明白既  互相體諒吧
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

那麼你有否看過我3個link?

我已過濾過一些輕微改動。那些是我從眾多的英雄中尋找的3個最大的更新或錯誤。

我pm過你幾次你也不肯改

沒錯,我是抄遊戲內的註解,但全部是整理過的

你那些post也是抄的你要我怎樣「原創」?

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-14 17:22 發表

我已過濾過一些輕微改動。那些是我從眾多的英雄中尋找的3個最大的更新或錯誤。

你那些post也是抄的 ...
你跟他的關係太僵難以溝通吧!?
---------------------------------------------------------------
如果你真的是女,跟他應該幾「登對」。

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-3-14 17:22 發表

你那些post也是抄的 ...
不如你叫個作者比埋個設計師既位你做好唔好A.A?

16 12
發新話題