發新話題

[交流] 蛇尾丸實體化形象=湼的失敗作?!

[Close]

蛇尾丸實體化形象=湼的失敗作?!

呢輪病緊成日癱嚮床度睇死神((悶得滯...))

唔小心留意到一件事..唔知係咪啦...我都係純粹靠估..不過堅係一樣= =..

話說好似係第一次戀次輸左一護果時~戀次卑人困牢果陣曾經展現過蛇尾丸既形象

係一隻狒狒.尾係蛇頭= =..我諗好多人都知啦呢樣....

而家麻煩大家睇返動畫版149集片尾 死神圖鑑那裡

戀次提問檜佐木:如果斬魄刀損壞左應該點算?!

跟住湼拿出了一份商品列表..說斬魄刀可以改變性別..

戀次還說一定要請湼幫忙呢

當時他們想象的那一個畫面...衣服和身形都跟蛇尾丸實體化形象一模一樣

難道這真的是作者早有預謀

還是一個隱藏爛gag?!...

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

你唔講我都醒唔起...
不過都應該係順水推舟而已
舟<~~~點打?

引用:
原帖由 小御 於 7-11-2009 07:37 PM 發表
你唔講我都醒唔起...
不過都應該係順水推舟而已
速成.
舟=竹戈5
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

咁都比你諗到- - [強]

把把刀改變哂性別..實好搞野-口-"

我都估唔到....
冰輪丸明明係條龍
比佢改左個型男出黎~o~

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-11-7 07:56 發表
呢輪病緊成日癱嚮床度睇死神((悶得滯...))

唔小心留意到一件事..唔知係咪啦...我都係純粹靠估..不過堅係一樣= =..

話說好似係第一次戀次輸左一護果時~戀次卑人困牢果陣曾經展現過蛇尾丸既形象

係一隻狒狒.尾係蛇 ...
你病咁q耐=.=
成兩個月咁制=.=

引用:
原帖由 極道羅剎 於 11-11-2009 07:48 PM 發表

你病咁q耐=.=
成兩個月咁制=.=
你聽邊個講?!
Gaming Live

- -唔知係唔係真 不過個隻星星有條蛇尾真係好樣衰下

引用:
原帖由 z東z 於 17-11-2009 12:07 PM 發表
- -唔知係唔係真 不過個隻星星有條蛇尾真係好樣衰下
冇得唔知係咪真= =
你一睇返段片就會見到佢係同而家實體化果個一模一樣.
差在果集死神圖鑑冇影到佢個頭
Gaming Live

唔係呀.蛇尾都幾令呀

哈哈唔會掛xD,,,,,,,估佢唔到

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

發新話題