發新話題

[Counter-Strike] 唔通Mxp 真係咁弱? sup 出來講句野啦

[Close]

唔通Mxp 真係咁弱? sup 出來講句野啦

sup 係堅既就唔好係vlan扮神手啦  mxp 係steam 聽都未聽過
係有料既咪來steam got 返場 我知你有vent 咖 夠做咪來料lo
重有你個team 有個 2打6係到扮識睇cheat 阿
佢自己iQ 70當人地都係lo    無野呀?      做d野啦  

steam id :98006852 (唔好亂add 我會ignore)                             等你呀=]

引用:
原帖由 MJ食能左屎? 於 2009-11-3 14:10 發表
sup 係堅既就唔好係vlan扮神手啦  mxp 係steam 聽都未聽過
係有料既咪來steam got 返場 我知你有vent 咖 夠做咪來料lo
佢自己iQ 70當人地都係lo    無野呀?      做d野 ...
人地一定要on lan嫁

[冇心串咀]ignore串錯佐[冇心串咀]

引用:
原帖由 MJ食能左屎? 於 2009-11-3 14:10 發表
佢自己iQ 70當人地都係lo    無野呀?      做d野 ...
我問過sup, mxp係vlan新團?, sup答: 唔係呀 MXP係steam團

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-11-3 19:26 發表

我問過sup, mxp係vlan新團?, sup答: 唔係呀 MXP係steam團
係呀 的確係steam
不過 得sup一個係 )
之後打match 就叫steam d人黎打 (唔係佢團)

steam團無steam wow
gag!?

aska maggie May kaman kiss 呢5 個女仔
足夠炒mxp +logo bin c   1 定好好玩

我都係steam啵-.-"呵呵
C0mmeNt`<3

引用:
原帖由 FuNg=] 於 2009-11-3 21:42 發表
搵5個mxp團既steam player 同佢打

mxp 無左影? 唔係成日撩人got5咖咩?
等左你地半日啦  無得打玩具唔開心lo

引用:
原帖由 MJ食能左屎? 於 2009-11-3 23:22 發表
mxp 無左影? 唔係成日撩人got5咖咩?
等左你地半日啦  無得打玩具唔開心lo
玩具 sosad 笑左

MJ 証實左死亡 我地1齊 RIP MJ 啦

RIP MJ ever

引用:
原帖由 FuNg=] 於 2009-11-3 21:42 發表
你係steam 幾好 唔錯
http://steamcommunity.com/profiles/76561198013375738

哈哈=]唔玩嘛.=]
唔比呀..呵
C0mmeNt`<3

發新話題