發新話題

第五回合後 16強安排

[Close]
引用:
原帖由 琴日島夜香 於 2009-11-2 13:34 發表
...龍大好[狗]
個個都話 龍大搞個復活賽 系為左流星k 復活
但點知'''咁多反對聲音''而家見流星k冇得復出...
龍大先話取消..甘其實 你一心知道 會反對
你就唔好搞這個復活賽
[AsCian]拉票 拉了很久 見佢又去 人地M ...
沒有永遠的公平

只有一兩隊可以重新加入比賽

其他的隊伍不會像你一樣吵起來嗎?
按圖即可進入信長之野望區

由3管揀出6隊表現較好的隊伍
好似有D唔公平..因為各隊落埸的發揮都冇可能可以做到100%
而且每次即埸的發揮都可能會受到外來的影響而唔同.
好難分到各隊即埸的實力..

本來龍大肯比投票做決定
但 vlan 名譽放第一 而 比賽放第二
個個反對好難搞 佢而家 話取消復活 !!你地又反對
想點呀 各位大佬'''
大佬龍大肯請  比我地入去客串!!
我地8票 見冇希望 先冇再拉票 如果 4隊 裡面排隊都排到我地啦
所以我地最有資格入去 !!!!!加上我地都表現唔錯啦!!
如果第5個回合 抽 大家一定好唔服!! 佢地 入左第5個回合輸左可以再打多次..甘不如唔好舉行 第5個回合 GG佢可以再打多次 頂  

引用:
原帖由 [AsCian]_AiCsol 於 2009-11-2 22:46 發表
本來龍大肯比投票做決定
但 vlan 名譽放第一 而 比賽放第二
個個反對好難搞 佢而家 話取消復活 !!你地又反對
想點呀 各位大佬'''
大佬龍大肯請  比我地入去客串!!
我地8票 見冇希望 先冇再拉票 如果 4隊 裡面 ...
表現唔錯 呢句野你都講得出口
[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

-問清楚左龍大成件事
冇機會再打了!!  
我都系放棄^_^ 各位放棄把!!
冇機會可以再打!! 但第5個回合抽  始終都系唔服!!!

本來想搞下氣氛 設計個復活賽 卑大家玩
先集齊足夠票數, 然後用2星期時間, 安排4回合復活賽, 勝出4場的隊伍再候補進入 16強
無奈你地甘唔妥, 卑你地自己提名投票又唔受, 卑你地打又反對, 甘只好我地內部決定.

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-2 11:11 PM 發表
先集齊足夠票數, 然後用2星期時間, 安排4回合復活賽, 勝出4場的隊伍再候補進入 16強
無奈你地甘唔妥, 卑你地自己提名投票又唔受, 卑你地打又反對, 甘只好我地內部決定. ...
明智            

引用:
原帖由 [AsCian]_AiCsol 於 2009-11-2 23:06 發表
-問清楚左龍大成件事
冇機會再打了!!  
我都系放棄^_^ 各位放棄把!!
冇機會可以再打!! 但第5個回合抽  始終都系唔服!!!
唔服咪轉GAME玩囉7.7
[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

輸左仲可以直接入到16強.
咁個10隊嬴黎做咩.點解要打??
人地冇嬴到都可以入16強....咁我地嬴為咩而打?

引用:
原帖由 乂誠乂 於 2009-11-3 12:46 AM 發表
輸左仲可以直接入到16強.
咁個10隊嬴黎做咩.點解要打??
人地冇嬴到都可以入16強....咁我地嬴為咩而打?
唔係咩叫16強分組賽 細佬仔 你究竟明吾明

就算38強打完得番19隊 一樣要打落去 只係 19隊打完得番10隊 有6隊可以番上黎當16強打 姐係最多只會有3隊輸

然後16強 8強 4強 甘上
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

千團俾人取消左資格,37隊了。又有一隊幸運兒直接出線

零八小隊復活!!
做低國寶隊~"~贏兩分鐘只係佢好彩..

中國隊出線!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-2 23:11 發表
無奈你地甘唔妥, 卑你地自己提名投票又唔受, 卑你地打又反對, 甘只好我地內部決定. ...
內部決定 太過直接了

發新話題