55 1234
發新話題

[交流] 忍術天才 .. 大蛇丸 ( 懷念 ]

[Close]

忍術天才 .. 大蛇丸 ( 懷念 ]

以前成日睇大蛇丸都有d估唔到既野 .. 無啦啦伸長條頸都得

仲有好多高級忍術.. 3重羅生門  叫1,2代呢d  
相反 , 而家大部份忍者都冇大蛇丸d忍術咁正
雖然心術不正.. 但真係一個天才

算啦 都死左啦

大蛇丸好樣衰-.-.....所以唔鐘意佢

大蛇丸都冇死 你做咩野呀 佢靈魂仲係佐助 到呀

唔係比衰佐之男cut左靈魂咩-.-...

勁樣衰>< 唔想懷念佢 ...

佢為左研究忍術.殺左唔少人.我覺得咁樣叫天才.我系唔會認同

其實睇咁耐 都唔覺佢有幾勁 又樣衰7.7
佢的主要攻擊傾向:- 召喚野
                  - 體術( 草x劍 同埋大量蛇圍嘔 )
最難搞只係佢難死
但係都比鼬個佐須之男 一劍篤香左
所以唔覺得佢要懷念

引用:
原帖由 笑你無帽 於 2009-11-1 19:19 發表
其實睇咁耐 都唔覺佢有幾勁 又樣衰7.7
佢的主要攻擊傾向:- 召喚野
                  - 體術( 草x劍 同埋大量蛇圍嘔 )
最難搞只係佢難死
但係都比鼬個佐須之男 一劍篤香左
所以唔覺得佢要懷念 ...
鼬 有 須佐之男 咩

其實大蛇丸都唔算天才啦.

鳴門咩都唔識.一用就A級忍術啦wo.咁佢咪系神!??

引用:
原帖由 豆腐_小丁 於 2009-11-1 19:59 發表

鼬 有 須佐之男 咩

其實大蛇丸都唔算天才啦.

鳴門咩都唔識.一用就A級忍術啦wo.咁佢咪系神!??
漫畫版唔係話鼬vs佐助果時
鼬用佐須之男 用十字劍封印左大蛇丸咩...

引用:
原帖由 笑你無帽 於 2009-11-1 21:27 發表

漫畫版唔係話鼬vs佐助果時
鼬用佐須之男 用十字劍封印左大蛇丸咩...
唔記得了.漫畫都系n耐之前既事><

等動畫出.下集就講到啦

大蛇丸唔係會番生嫁咩?

引用:
原帖由 Myth_皓月 於 2009-11-1 18:17 發表
唔係比衰佐之男cut左靈魂咩-.-...
唔係仲係到呀

引用:
原帖由 Night§云 於 2009-11-2 17:57 發表

唔係仲係到呀
我講緊漫畫......

引用:
原帖由 笑你無帽 於 2009-11-2 09:54 PM 發表

我講緊漫畫......
漫畫下集我估應該差吾多忍界大戰
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

仲有個藥c兜

但係我覺得佢日後可以控制到大蛇丸既力量

直覺  所以大蛇丸應該算係死左  

55 1234
發新話題