43 123
發新話題

比賽: ☆中國團〞 vs ★Star`08Team

[Close]
引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-11-1 12:56 發表
已約定對方8點pm第1場
係約8點15分ok??
仲有..味必係今晚~~
講了星期日/星期一

引用:
原帖由 dcckc107 於 2009-11-1 11:14 發表

你要記住 佢係冇幫星願打過任何1埸賽事
如果你(中國英雄)  未退中國團
但係你自己又係just既團員
再去做槍手
比人知道左 難道中國團要判取消資格嗎?
     如果!!!
個人意見 ...
依家係08~話要跟足系統!!!
所以英雄先咁講~~
請不要用你天真的判斷去判決事情

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-11-1 18:29 發表

最好是今日 如果是今晚唔係太夜的話都可能可以打兩場 聽晚如果太夜的話只好一場定勝負
不能~~我要求打晒~~
我咁難先就到時間~~
不能打晒只好等龍大處理
ps:我已經小左個主力

如果1:1的話今晚要打埋第3場~~
因為已經好難再約時間
你地ok的話我先冇問題~~

6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過完成 三場兩勝 的比賽。~~
現在對方冇經我地同意就沒有打第3場~~

而我係上面回應你地果陣
我係話要今晚打晒我先冇問題
『未來是個迷』也答了我冇問題的

引用:
原帖由 W_a 於 2009-11-2 02:04 發表
就唔到時間都無計

唔通迫人打哂佢? 打唔到咪另約時間

仲有星期一,二比你

再真係約唔到咪以論壇留言去處理
什麼就唔到時間~~
就唔到時間味開波之前就唔好跟我說『冇問題』這3個字
而佢地打完第2場~第3場佢地入場只係得3個人~~
佢地冇交代到原因..只係d隊友代佢地話『訓教』~~而單方面強制唔打第3場
因為訓教而唔打信長盃4比賽~~
還有~在第一場開始之前已經同佢地講晒要今晚打晒3場
因為我地星期1234都唔得閒再打~~

引用:
原帖由 小本 於 2009-11-2 03:43 發表

都打左2場啦
不如打埋最後一場唔好?
講咩挑戰vlan規則
我稔你唔明ok??
規則就係規則~~定左就係咁~~難度有得改嗎??
我地唔係唔想打埋最後一場~~
首先佢地係8點15分之前已經應成左我如果1:1今晚會打埋第3場~~
08team的其中一位隊員『未來是個迷』『冇問題』的~~
而佢地8點15分味準時~~要8點35分先開始第一場~~
就不是我們的問題啦''
然後~~打完第2場到第3場我地開場~~佢地得3個隊員入場
話其餘2個隊員去左訓教~~而3位的其中一位也說準備去訓..
ps:佢地去網吧打的..
單方面終止第3場比賽~~
同時犯了以下『比賽規則』
六、約賽時間指引的第6條
6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過完成 三場兩勝 的比賽。

為什麼我方今晚一定要完成3場賽事??
打之前我已經確實同佢地講明
我地天日同後日都打唔到~~
因為朝早下就要返工..夜晚要返夜校~~有2位隊員(我是其中一位)ps:1至4都要返夜校
還有一位9點先放工
在比賽前大約7點pm左右我已經跟他們說明這幾點理由
而他們以訓教為理由單方面終止第3場比賽~~
今晚的比賽入面~~我方以少了『中國皇帝』這位主力~
難度還要我在缺少4個主力的情況下比賽?

引用:
原帖由 小本 於 2009-11-2 04:50 發表

唔明?
等龍大黎決定lo
我相信龍大會判對方輸的
因為star08team犯了比賽規則六的第6條

引用:
原帖由 小本 於 2009-11-2 05:59 發表

如果龍大判輸龍大真係kai了
笑話??
犯規唔=輸??
咁比賽規則有咩用??
真正kai是誰大家應該清楚

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2009-11-2 14:31 發表

我想唔係呢個意思
請先平等看待雙方
第一, 要星期日打,在最初的時候,08ms的一隊原本都不可能打
因為第二日要番學...最後佢地都唔介意星期日夜晚打(唔多唔少係中國隊得呢日得既關係)
我明白雙方d時間都好難約...夜 ...
問題:仲邊有時間約到第3場??
請回想一下~~
比賽名單一出..我已經即約星期五晚上11點打~~
可能08team味能及時通知隊友所以打唔成~
然後我再約星期六晚上10點打~~(比佢地預定既時間都只係遲1個鍾)
我稔星期日應該唔洗返學吧~~..星期六晚比平時夜小小訓應該唔係大問題~~
結果大家都知..最後係冇打到~~最後都係我地作最大讓步打少『中國皇帝』這位主力
約他們8點15分進行比賽~~而他們的隊友卻8點35才入場~~那不是我們的責任吧~~

我明我地約既時間好都嚴苛(對d返學既人)
但同時佢地既時間一樣好嚴苛(對返工既人)

引用:
原帖由 [sWeeTboy] 於 2009-11-2 07:09 發表
你一直在找機會等人地犯規一樣,根本不是全心打比賽,話唔得就唔得,人地冇可能一定遷就你大佬。如果我話我地得星期日凌晨三點先得,其他時間都唔得,假如人地唔打,是不是人地錯呢?人地都就左你星期日呢個時間打,你重唔知醜屈呢樣 ...
ps:我地唔止俾左星期日呢個時間~~
     星期日就話第2朝要返學早訓
     星期五晚上&星期六晚上呢??
    星期五我當你味能及時通知隊友ok''
   星期六我約10點~~最早都係9點半,,
   呢日我相信返學既朋友夜小小訓..問題應該唔大

你一直在找機會等人地犯規一樣,根本不是全心打比賽
呢句只係你個人稔法~~
現在1:1~雙方既完場時間都差唔多~~實力=55波
你一直在找機會等人地犯規一樣<---例子

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-11-2 18:10 發表

我冇話過打3場 請你看上文
『未來是個迷』在這個比賽回應的post上回應了『冇問題』

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-11-2 19:05 發表

我知到 不過是他本人問題而已
o~~你依家講乜都得嫁啦
係佢回應之後點解你唔即時講返係佢本人問題???
我相信佢係你08team的其中一員佢回應了應該會同你講吧
but你呢個做隊長既依家先交代係佢問題??
佢係你08team你地就要負責~~
例子:佢用呢個08team ac去幫其他團隊打比賽可以嗎??
        到最後只係佢問題嗎??我想講唔係囉
        係佢幫果隊打..果隊就算win了都要取消資格ok??
        因為佢所做既野都係代表緊08team~~

趕住出門口..係咁先

43 123
發新話題