發新話題

比賽: ☆中國團〞 vs ★Star`08Team

[Close]
引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:38 發表

唉 你睇下人地幾多隊員 人地冇非一句講哂想出5個精英炸   
我有讀書嫁 不過讀書時讀書 lo 如果你日又讀書 夜又讀書 冇精神病都變有啦 ...
咁d10a 9a 8a點算

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:42 發表
又係你地自己話約8點   又要10點 神又係你 鬼又係你 講哂啦
依家確實就唔到時間~~
佢地臨時先同我講冇假..
我約8點果陣我有講明~~我要夜d or天日先答到你地
我冇明確答應ok?

今晚10點~~..你地唔打得既依家講
我通知我d隊友唔洗咁乾住去網吧打比賽..
連錢都省返

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 20:50 發表
你的是有隊員不出,減去你說有問題的人,你們不是從13人找2人也有困難嗎?
又是誰不積極呢?
而我們是只得6個隊員
小一數學題,要係你地時間打既,6-3=幾多?

ps:請就算你是和中國團很熟既人也不要在不是你要比賽的post發表影響他人既言論
事關這 ...
很抱歉~~那13人都不是打團的ok??
你叫我搵d唔識打團既人去比賽..那不是叫我白白去輸場比賽??
我地唔積極??由頭到尾都好積極囉sor~~
只係你地拎住10點唔玩得既理由..係都唔很打
ps:今天係星期六仲要係萬聖節~~你同我講要10-11點訓??
9點打你最少都要打到12點左右啦^_^
你地一開始只係話1個隊友..依家又話3個
我d msn記錄仲係到..要我post圖上黎?

引用:
原帖由 牙_輝 於 2009-10-31 20:54 發表
IS.英雄

新手上路

級數
15 Lv
團隊
juSt
中國團收雙團?
相信我地中國團收誰都唔論到你理
事因我同英雄真fd&fd底~~雙團又如何..
你明白fd底嗎

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:53 發表
等龍大判lo 咁嘈落去冇法
個比賽係為方便返工既人..
係你地去就下我地囉
你所講既讓步全都係我地返工既時間
咁叫讓步??
例如:我d隊友咁岩係星期一/二放假的話
       咁我約朝早8點至下就3點~~
      全部都係你地返學既時間..叫我讓步都好大了

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 20:59 發表

那請你post我和你的對話紀錄
我已在前的post說了我們有些隊員比較會熟悉其他一些隊員
他所知的是一位,而我也老早同你講了3位
只是我同佢既交流不足
有衝突嗎? ...
而我有18位團友
我收黎都係為團熱鬧~~
冇稔過同佢地去比賽..
有衝突嗎?

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 21:02 發表

對不起,我們星期一,二要返學,假如可以放假,我會和你約約其他比較早的時間
我只係例如~~我稔冇理由5個都同一時間放假

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 21:03 發表

唔識打比賽 又報咁多?   一句講哂咪只係想出5個精英 咁我都可以話我隊有6個 有1個唔識打比賽 我地都要出果5個 ok ?
請你拉想去睇~~
我冇稔住報咁多~~
佢地一直係我地團..
唔通報名果時要踢晒佢地???

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 21:06 發表
番工正常都係朝9晚5既姐
我唔想同一個味返過工既人講返工既野
的確有工係朝9晚5..
果d只係咁多工種既一部分ok??

★Star`08Team ~~隊長
請你控制下你d隊員
是你說不想引起罵戰~~

現在silly_sm的說話已公然挑引我團的團友

引用:
原帖由 SMu. 於 2009-10-31 21:14 發表

我想你諗得太呼淺..
人地想讀好D書搵份好工做..你就針住佢無反工黎嘈
SOSAD
是你稔得太呼淺吧~~
讀書好D唔一定代表搵到好工
大學生都要出黎掃街..就係一個例子啦
SOSAD

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 21:15 發表

什麼是事實? vlan系統才是事實呀  
什麼都跟系統??
系統同人既分別
是感情..系統有嗎??

o~~唔係vlan系統入面就唔係我個團??
咁好多人特登去開ac~~中國xx
入人場玩野都得??
我可以唔洗理??
你d咩歪理

經你地隊員係msn同我既對話
我同我d隊員傾過
現在我作出我最後既讓步
天晚星期日&星期一8點15分pm打第1場
無論第一場幾時完都好..
第2場都要9點半或之後先開始到
例如:9點15分完第一場~~都要9點半先開始到
因為我d正選主力9點先放工~~