24 12
發新話題

比賽: ☆中國團〞 vs ★Star`08Team

[Close]
引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-31 21:26 發表
o~~唔係vlan系統入面就唔係我個團??
咁好多人特登去開ac~~中國xx
入人場玩野都得??
我可以唔洗理??
你d咩歪理
係嫁 ,  你的確可以唔洗理 因為唔係你個團   如果佢係你個團 咁個個都開一個中國xx 咁你咪好煩?

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-11-1 03:44 發表

天真得非常
基本上一般既服務性行業已經係11至9
例如sales,樓面,salon
香港有幾多人打緊政府工999
勞工法例係一回事,事實又係另一回事
未打過工既都係無謂同你多費唇事

回應08既言下之意
係咪即係贊同「星願」此隊 ...
你講哂啦 我份工呢 一日番20小時得4個鍾比你休息 只係可以係中午打咁可唔可以呀?  

唔該你唔好拉其他野入黎講 , 佢本人既事已經係出面講清楚

引用:
原帖由 Wastz.Felix 於 2009-11-1 11:13 發表
簡簡單單一個VLan比賽
竟然會捲入咁多外來因素
去支持自己唔可以在合理既時間進行比賽
打機唔代表讀書唔叻  死讀書唔代表一定叻過打機既學生
識得邊享受遊戲邊讀書讀得叻就是王道 ...
黃文樂死開唔該

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-11-1 13:51 發表

係約8點15分ok??
仲有..味必係今晚~~
講了星期日/星期一
最好是今日 如果是今晚唔係太夜的話都可能可以打兩場 聽晚如果太夜的話只好一場定勝負

引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-11-2 07:35 發表

驪聞是星願3隊 應承人打3場先.?
吾通 講過既野 吾洗負責任咩
我冇話過打3場 請你看上文

其實輸嬴冇所謂 不過我地想完成三場賽事去作一個公平比賽姐 可惜只是時間玩弄人   

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-11-2 18:20 發表

『未來是個迷』在這個比賽回應的post上回應了『冇問題』
我知到 不過是他本人問題而已

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-11-2 19:37 發表

o~~你依家講乜都得嫁啦
係佢回應之後點解你唔即時講返係佢本人問題???
我相信佢係你08team的其中一員佢回應了應該會同你講吧
but你呢個做隊長既依家先交代係佢問題??
佢係你08team你地就要負責~~
例子:佢用呢個08t ...
我唔知中傾黎做乜 反正第3場都唔會再打

非常遺憾     

24 12
發新話題