發新話題

比賽: ☆中國團〞 vs ★Star`08Team

[Close]
你一直在找機會等人地犯規一樣,根本不是全心打比賽,話唔得就唔得,人地冇可能一定遷就你大佬。如果我話我地得星期日凌晨三點先得,其他時間都唔得,假如人地唔打,是不是人地錯呢?人地都就左你星期日呢個時間打,你重唔知醜屈呢樣屈個樣,真係面係人地俾。

引用:
原帖由 [sWeeTboy] 於 2009-11-2 07:09 發表
你一直在找機會等人地犯規一樣,根本不是全心打比賽,話唔得就唔得,人地冇可能一定遷就你大佬。如果我話我地得星期日凌晨三點先得,其他時間都唔得,假如人地唔打,是不是人地錯呢?人地都就左你星期日呢個時間打,你重唔知醜屈呢樣 ...
point

引用:
原帖由 [sWeeTboy] 於 2009-11-2 07:09 發表
你一直在找機會等人地犯規一樣,根本不是全心打比賽,話唔得就唔得,人地冇可能一定遷就你大佬。如果我話我地得星期日凌晨三點先得,其他時間都唔得,假如人地唔打,是不是人地錯呢?人地都就左你星期日呢個時間打,你重唔知醜屈呢樣 ...
驪聞是星願3隊 應承人打3場先.?
吾通 講過既野 吾洗負責任咩

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-11-2 03:37 發表
還是說服對手能給個機會再約個時間完成比賽

不然一切只能依規則進行
嗯 我都是這樣認為  同埋比賽應該只係交流一下 冇謂因為比賽而傷害大家既感情

比賽規則已經說明了......要雙方同意先可以 另約......否則一次過打晒...........
中國團已經說明 星期一至5都唔得閒........star"08 單方面強制人地 星期一打?
加上star 08其中一個隊員對中國團 已經說明冇問題 一日打晒..............

路人甲意見

引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-11-2 07:35 發表

驪聞是星願3隊 應承人打3場先.?
吾通 講過既野 吾洗負責任咩
我想唔係呢個意思
請先平等看待雙方
第一, 要星期日打,在最初的時候,08ms的一隊原本都不可能打
因為第二日要番學...最後佢地都唔介意星期日夜晚打(唔多唔少係中國隊得呢日得既關係)
我明白雙方d時間都好難約...夜校,番工 同全日制學校既時間都唔同
我知道有人答應左連續打3場既事
不過換個角度睇
如果佢唔答應你地,係唔係打唔成先???
你地傾左好耐先傾到一個時間可以打

唔係話唔負責,問題係...大家都係黎參加比賽
有冇一定既需要係完左之後即刻用規則黎講?
我唔覺得中國團既行為似一個想以和為貴既方法去比賽
只係用一個規則想解決對方

當然,08隊佢地同你地達唔到共識
當然要跟番規則...以時間短一方為贏(我想應該中國團隊贏吧)

中國團的行為是可以理解
不過希望給予機會雙方傾一傾,有冇得打埋第三場

個人意見

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-11-2 03:17 發表

爬文睇原因~~唔該

閣下似乎是在挑戰vlan規則
雖然我倒想知道究竟規則是會附諸實行還是形同虛設
但真的不想把無辜的2軍牽連在內
只是好言相勸
若你要再以「星願」作賭注
我也只好pm管理員處理 ...
?你娘
退左星願再?鳩你
明星哥軍團真是帥氣

引用:
原帖由 dogdogme 於 2009-11-2 14:47 發表

操你娘
退左星願再**不良詞語**鳩你
咁咪幾好囉
真係吹你唔脹
笑到我999

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-11-2 14:48 發表

咁咪幾好囉
真係吹你唔脹
笑到我999
笑到你999
..................
吹到啤一聲
IS.英雄究竟係邊個

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2009-11-2 14:31 發表

我想唔係呢個意思
請先平等看待雙方
第一, 要星期日打,在最初的時候,08ms的一隊原本都不可能打
因為第二日要番學...最後佢地都唔介意星期日夜晚打(唔多唔少係中國隊得呢日得既關係)
我明白雙方d時間都好難約...夜 ...
問題:仲邊有時間約到第3場??
請回想一下~~
比賽名單一出..我已經即約星期五晚上11點打~~
可能08team味能及時通知隊友所以打唔成~
然後我再約星期六晚上10點打~~(比佢地預定既時間都只係遲1個鍾)
我稔星期日應該唔洗返學吧~~..星期六晚比平時夜小小訓應該唔係大問題~~
結果大家都知..最後係冇打到~~最後都係我地作最大讓步打少『中國皇帝』這位主力
約他們8點15分進行比賽~~而他們的隊友卻8點35才入場~~那不是我們的責任吧~~

我明我地約既時間好都嚴苛(對d返學既人)
但同時佢地既時間一樣好嚴苛(對返工既人)

引用:
ps:我地唔止俾左星期日呢個時間~~
     星期日就話第2朝要返學早訓
     星期五晚上&星期六晚上呢??
    星期五我當你味能及時通知隊友ok''
   星期六我約10點~~最早都係9點半,,
   呢日我相信返學既朋友夜小小訓..問題應該唔大

你一直在找機會等人地犯規一樣,根本不是全心打比賽
呢句只係你個人稔法~~
現在1:1~雙方既完場時間都差唔多~~實力=55波
你一直在找機會等人地犯規一樣<---例子

終于爬曬文!
中國團一直肯讓步真正做到友誼第一,比賽第二,純碎為比賽而比賽,根本唔似某某人所說別有用心,令我覺得Vlan又有一股新興勢力崛起,帶起一股沖擊,帶來更多活力給Vlan這個平臺。
而當一件事解決唔到,唯有搬出權威而維護自己的利益實乃人之常情,例如:法律。所以比賽規則,固然重要,而法律不外乎人情。
如果真系見唔到第三場比賽就可惜啦,唯有等龍大判決lu。

龍大去左邊

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-11-2 15:23 發表

ps:我地唔止俾左星期日呢個時間~~
     星期日就話第2朝要返學早訓
     星期五晚上&星期六晚上呢??
    星期五我當你味能及時通知隊友ok''
   星期六我約10點~~最早都係9點半,,
   呢日我相信返學既朋友夜小小訓. ...
我覺得第3場決勝戰出現既情況會好大@"@ 因為雙方都有唔合理既地方

中國團星願加油   
吾好因為比賽傷感情

發新話題