發新話題

比賽: 無限團 vs Wish.

[Close]
rubbish hand bread dog dog

有包我唔打了                                       

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-31 19:40 發表
4打5

sm
收 皮 啦

叫你改期唔改 搵隻飛標爆裂彈毛利入黎做裝飾

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-31 19:45 發表
迫人打既隊 , 迫我出左個廢物 , 仲要斷線 , 你地好屈
你 唔 好 賴 人 係 你 自 己 眼 角 高

叫你改期唔改 搵隻飛標爆裂彈毛利入黎做裝飾

係 你 自 己 話 開 始 既

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-31 19:50 發表
你有叫改期???????????????我話左改期,,,,cow又話要解決問題,,,唔係嘈

我嘈黎做咩,,,,我嘈=想改期

cow話要解決問題咪搵人lo,,,,依家吊你老尾話我,,,食**粗口**屎啦 ...
need post 圖? 一年黃金

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-31 19:54 發表
post你話改期既圖,,

咁我有無話要改期??????????
u win
post你話改期既圖,,

咁我有無話要改期??????????

引用:
原帖由 japanboy 於 2009-10-31 22:30 發表

恩 搵定龍大Camp we  
p.s 第二場已經本來差一件~"~  係對面要求想今日之內打埋先搵左個後備 中場彈埋爽yy  

已止步 多謝Y包哥 精彩送膠演出毛利一幕                              

引用:
原帖由 小本 於 2009-11-1 18:11 發表
我支持既wish竟然輸左

毛利冇回魔鋼 直出鬼丸 火計都冇本, 華麗超級表演

pss_27天生技,靈氣:全埸隊友-50%攻

笑左-.-        

good game ^^               

發新話題