28 12
發新話題

比賽: 無限團 vs Wish.

[Close]
唔明你地講咩  抽到sm 沒洗手黎抽真係強 返學先

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-30 10:44 發表
星期六下午1-5pm

星期日下午3-5pm

以上時間暫時可行,待msn再約~
msn不能作實 希望貴隊在這裡作實 我而家答唔到你地 因為佢地味起身

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-31 09:50 發表
........

3點,ok????
3點我想也太早吧  我們的隊友還沒睡醒!!
4點45分好嗎

引用:
原帖由 tony78963214 於 2009-10-31 12:07 發表

即係咁,幾點訓醒呢d野係自己定,
點解要訓咁耐呢?
佢前晚4點先訓 你們話你們3點齊人 如果我們齊人msn會振你地 但我們還不知道他幾點起身 愈遲愈好 希望貴隊能就下我們提出的時間

引用:
原帖由 tony78963214 於 2009-10-31 12:13 發表

專家話成年人每日應該訓8粒鐘...
為何醒唔到,
定係跟本冇心比賽...
吹到專家出埋黎 我沒野講 佢前晚ot 咁遲d起身好出奇呀 沒心比賽就唔會參加!  希望貴隊接受我們之前提出的時間 3點真是太早了 唔係我地唔想打 係人味齊 希望能夠推遲至4點45分

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-31 12:16 發表
四點四十五分未必可以打曬兩場,如果你地講四點四十五分

結果好似其他某d隊咁五點四十分先開波,我地真係打唔到
你地要返工定點 我都想早d打 我而家係咁打佢電話 佢唔聽有咩計 前晚我都有同佢講 你們最遲能夠打到幾點

我們約遲一點是希望他能夠起身 我們約4點45分一定唔會似某d團隊咁5點40分先開波
你地話你地3點得 如果我們隊友3點起身 我們振你msn可以嗎 我們都希望能盡早完成比賽

我們選開場

下場時間如何 請貴隊講個時間出黎 我跟我隊友方便商談

回復 67# 的帖子

今晚打? :) :)

回復 70# 的帖子

不..只係想今晚得姐-.-..不過之後幾日..驚唔得閒

咁下午ok?..好似今日打既時間咁...4點半可以嗎??

回復 75# 的帖子

暫時4點吧..但我唔否定隊友聽日會唔會齊...我夜d問問佢地得唔得???

因為4點怕唔得..4點半-5點就ok

引用:
原帖由 tony78963214 於 2009-10-31 23:27 發表
約實4點15分左右吧,好嗎無限團?
總之就盡快啦,唔該
4點30分好嗎!

28 12
發新話題