發新話題

比賽: 無限團 vs Wish.

[Close]
有包我唔打了                                       

4打5

sm

下場時間如何 請貴隊講個時間出黎 我跟我隊友方便商談

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-31 19:40 發表
4打5

sm
收 皮 啦

叫你改期唔改 搵隻飛標爆裂彈毛利入黎做裝飾

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-10-31 19:41 發表
下場時間如何 請貴隊講個時間出黎 我跟我隊友方便商談
迫人打既隊 , 迫我出左個廢物 , 仲要斷線 , 你地好屈

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-31 19:45 發表
你 唔 好 賴 人 係 你 自 己 眼 角 高

係 你 自 己 話 開 始 既

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-31 19:45 發表
wish隊pss_27發瘋了,
不要理他,我代表wish向你們say sorry
亦希望會有更激烈的第3埸

引用:
原帖由 japanboy 於 2009-10-31 19:46 發表

我吊你老尾唔**粗口**係我lo,,,係cow lo,,,話**粗口**左唔玩

係,係我錯,我係敗點,我向wish各位說對不起
亦向無限團道歉

引用:
原帖由 japanboy 於 2009-10-31 19:46 發表

你有叫改期???????????????我話左改期,,,,cow又話要解決問題,,,唔係嘈

我嘈黎做咩,,,,我嘈=想改期

cow話要解決問題咪搵人lo,,,,依家吊你老尾話我,,,食**粗口**屎啦

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-31 19:50 發表
你有叫改期???????????????我話左改期,,,,cow又話要解決問題,,,唔係嘈

我嘈黎做咩,,,,我嘈=想改期

cow話要解決問題咪搵人lo,,,,依家吊你老尾話我,,,食**粗口**屎啦 ...
need post 圖? 一年黃金

請問無限團隊,你們幾時可以開打第3埸呢?

引用:
原帖由 japanboy 於 2009-10-31 19:53 發表

need post 圖? 一年黃金
post你話改期既圖,,

咁我有無話要改期??????????

我們隊員有些爭吵,請大家見諒...我向大家道歉..
係我錯..

另請問無限團隊,你們幾時可以開打第3埸呢?

發新話題