發新話題

比賽: 無限團 vs Wish.

[Close]
星期六 2點

唔理溝女個條死仔啦

約實?????

樓上的,
可以晚點嘛?
2點太早了,
因為有些隊友還沒睡醒!!!!

引用:
原帖由 Oo之戀oO 於 2009-10-31 02:59 發表
樓上的,
可以晚點嘛?
2點太早了,
因為有些隊友還沒睡醒!!!!
........

3點,ok????

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-31 09:50 發表
........

3點,ok????
3點我想也太早吧  我們的隊友還沒睡醒!!
4點45分好嗎

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-10-31 11:45 發表

3點我想也太早吧  我們的隊友還沒睡醒!!
4點45分好嗎
即係咁,幾點訓醒呢d野係自己定,
點解要訓咁耐呢?
同埋你都講到星期6 pm 1-5
點解仲要4點45分先開打..

引用:
原帖由 tony78963214 於 2009-10-31 12:07 發表

即係咁,幾點訓醒呢d野係自己定,
點解要訓咁耐呢?
佢前晚4點先訓 你們話你們3點齊人 如果我們齊人msn會振你地 但我們還不知道他幾點起身 愈遲愈好 希望貴隊能就下我們提出的時間

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-10-31 12:10 發表

佢前晚4點先訓 你們話你們3點齊人 如果我們齊人msn會振你地 但我們還不知道他幾點起身 愈遲愈好 希望貴隊能就下我們提出的時間
專家話成年人每日應該訓8粒鐘...
為何醒唔到,
定係跟本冇心比賽...

四點四十五分未必可以打曬兩場,如果你地講四點四十五分

結果好似其他某d隊咁五點四十分先開波,我地真係打唔到

引用:
原帖由 tony78963214 於 2009-10-31 12:13 發表

專家話成年人每日應該訓8粒鐘...
為何醒唔到,
定係跟本冇心比賽...
吹到專家出埋黎 我沒野講 佢前晚ot 咁遲d起身好出奇呀 沒心比賽就唔會參加!  希望貴隊接受我們之前提出的時間 3點真是太早了 唔係我地唔想打 係人味齊 希望能夠推遲至4點45分

話1-5比賽,結果1-5肯定不能完成比賽

明天我生日,不能打

既然你地要訓十二個鐘,唔得既話,咁星期一至三???

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-31 12:16 發表
四點四十五分未必可以打曬兩場,如果你地講四點四十五分

結果好似其他某d隊咁五點四十分先開波,我地真係打唔到
你地要返工定點 我都想早d打 我而家係咁打佢電話 佢唔聽有咩計 前晚我都有同佢講 你們最遲能夠打到幾點

我們約遲一點是希望他能夠起身 我們約4點45分一定唔會似某d團隊咁5點40分先開波
你地話你地3點得 如果我們隊友3點起身 我們振你msn可以嗎 我們都希望能盡早完成比賽

一是咁啦,你地盡早啦,
打得幾多埸就幾多埸囉..
冇辦法架喇

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-10-31 12:21 發表
我們約遲一點是希望他能夠起身 我們約4點45分一定唔會似某d團隊咁5點40分先開波
你地話你地3點得 我們3點隊友起身 我們振你msn可以嗎
我依家出唔出網吧????

如果可以4:45準時/之前打的話,我就出去打1/2場

約4點ok?因為比賽隊伍在一小時都唔齊人就當棄權

咁可以保障到我唔使曬網吧既錢

ok?

del                   :handshake :handshake

發新話題