53 1234
發新話題

del

[Close]

del

eddddddddddddddelll

引用:
原帖由 小煩仔 於 2009-10-28 21:49 發表
m.x.p團 唔夠打人就話人config
屈人用config囉...我用wcg config架...
勁kai 囉 自己廢屈人用仲要踢我

自己唔識壓槍就話人下下爆頭...
大把人勁過我啦...低能

我自己用手壓架..我可以唔壓比你睇囉..之後再殺人... ...
仲有 佢地次次唔夠人串 就用on lan黎兇人

on lan我冇所謂喎.如果有人陪我去...我點知班人咁惡呀..會唔會姦左我呀...
我又唔係用cheat or cheat config .... on lan都唔怕啦

你系alan嗎?我岩岩見到你系a區c4 條友系中門收曬腳步聲 想慢慢行去a區c4 你就即刻系c4位camp住中門 咁你都知道?點解釋?

引用:
原帖由 小煩仔 於 2009-10-28 22:04 發表
on lan我冇所謂喎.如果有人陪我去...我點知班人咁惡呀..會唔會姦左我呀...
我又唔係用cheat or cheat config .... on lan都唔怕啦

well...你有print screen出黎比我睇下...我想睇下佢點cheat呀, 你教下我得唔得???

sense囉 我係alan...我估佢會係果到囉....我殺完其他地方...諗到會諗佢係果到啦
又唔見我埸埸都係咁....
如果我係用外掛,我又唔會咁嬲啦...我仲浪費時間係到嘈佢呀...
我就係冇用先咁嬲呀

你係邊個?

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-10-28 22:09 發表
你系alan嗎?我岩岩見到你系a區c4 條友系中門收曬腳步聲 想慢慢行去a區c4 你就即刻系c4位camp住中門 咁你都知道?點解釋?
佢有sence姐 比著你 你會唔會周圍望???  唔好話你自己會望地下

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-10-28 22:09 發表
根據 d人死既位 同槍聲
如果 有sense 都知佢係邊到出黎

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-10-28 22:14 發表

kaho son你好有常識

個問題就系話 你有咁岩會camp住中門?你系camp到實一實喎

我咩都唔知架, 我想睇下點樣睇人係用cheat config, 我咩都唔識架...

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-10-28 22:16 發表
個問題就系話 你有咁岩會camp住中門?你系camp到實一實喎
又要講多次?
ps:你地e+ 話佢cfg 定wallhack呀

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-10-28 22:16 發表
camp到實一實就係外掛?
你估佢聽唔到殺人槍聲??????

e加個問題係佢話我用cheat config 唔係話我透視喎=3="

我用透視既話,我知佢係到..我就落去打佢啦....我咁既槍法唔會殺唔到佢掛..我知道哂佢係到
加上我平時用透視就唔會check位啦....

53 1234
發新話題