發新話題

[Counter-Strike] +_PrInCe團喪c服#2 個admin係大晒 @@

[Close]
引用:
原帖由 ks-Sky 於 2009-10-26 16:16 發表
sk_sky我覺得你好有問題...個SEVER寫左 不喜自離  
我唔係sk團<<打錯野有幾行? 你覺唔覺自己好小朋友  錯小小野都要搵黎講
我幾時有話5中2 睇清楚我講乜野先<<你真係好有問題你係抱怨區到發貼 你知唔知咩係抱怨
我都解釋左我整緊野 用線用無敵好正常<<你覺得自己個解釋好合理? 解釋左都要睇下合唔合理嫁
我只係用左佢多子彈包狂買c彈做主題<<你知唔知咩係儲存 儲存得多就緊係多c彈  唔通有儲存同冇一樣?
ban vlan ip 跟本無用 我最多只會kick<<你以經解釋左點解唔ban人 你想BAN都ban唔到
人地搵唔到個server就無計<<你係到搞笑?有冇咁多人一齊搵唔到場呀 個server多唔多人主要係玩家決定 好玩就自然多人
server都有分香臭甜酸苦?<<當然係冇分 臭名遠播 識唔識你岩岩唔係話人冇文化咩 我唔見得你有

我唔係受害者 都唔係得益者<<你只係一個無事生非既人

引用:
原帖由 ks-Sky 於 2009-10-26 17:23 發表

我都有考慮用m6整bm 不過無十字點 好難整 入左team 多番個十字點 先易整
如果你真係有心 你可以下載一點準星黎加bm都得

引用:
原帖由 ks-Sky 於 2009-10-28 17:57 發表

唔鐘意lock密碼wor
穿牆走得慢過hook
串同寸係共通字 自己上yahoo搵下就知

我打係SEVER 5係打serve
sever就緊加離譜 意思係切斷
回貼就回哂咁多個啦   你盲定係打字打到手軟回唔到呀
比咁多個人嘈都冇人幫 都唔識反思自己係唔係錯 仲要死頂

引用:
原帖由 ks-Sky 於 2009-10-30 19:05 發表

表情符號唔代表我笑  
一條友夠晒  
你真係識引人笑
你唔係笑用 笑既表情符號  你個腦有冇事

好過你自己一個戇99咁比幾個人嘈

發新話題